WEBINAARI: Power BI -raporttien tehokäyttö: koulutus raporttien lukijoille

Ilmoittaudu viimeistään 8.6.2020 klo 12
Kouluttaja: Maija Andersson, Power BI asiantuntija ja koulutusvastaava
Kenelle Power BI raporttien käyttäjille

Onko yrityksessäsi otettu käyttöön Power BI -raportointi, mutta et ole varma miten raportteja tulisi käyttää? Ei hätää, tämän koulutuksen jälkeen osaat käyttää raportteja sekä selaimella että älypuhelimella, luoda omia koontinäyttöjä ja hälytyksiä sekä löytää uutta tietoa datasta älykkäiden työkalujen avulla! Koulutuksessa ei ole esitietovaatimuksia.

Koulutus on tarkoitettu valmiiden raporttien käyttäjille. Koulutuksessa ei siis käydä läpi raporttien luomista Power BI desktop -työkalulla, vaan keskitytään valmiiden raporttien ominaisuuksiin ja käyttöön Power BI Servicessä.

Power BI Service

• Kirjautuminen
  • Navigaatio
  • Valikot

Raporttien käyttäminen selaimella

• Raportin avaaminen
  • Raportin selailu
  • Raportin avaaminen koko näytölle
  • Raportin tulostaminen / lataaminen
  • Tietojen suodattaminen
  • Tietojen näyttäminen
  • Tietojen korostaminen
  • Kuvaajan järjestäminen
  • Kuvaajan suurentaminen koko näytön tilaan
  • Siirtyminen porautumissivulle
  • Porautuminen kuvaajassa

Raporttien käyttäminen älypuhelimella / tabletilla

• Navigaatio mobiilisovelluksessa
  • Raportin avaaminen
  • Raportin selailu
  • Mobiiliraporttien erikoisuudet / rajoitukset

Koontinäytöt

• Koontinäytön avaaminen
  • Koontinäytön sisältö
  • Koontinäytön luominen
  • Hälytykset
  • Q&A -kyselyt
  • Quick insights

Ilmoittauduthan 9.6. klo 12 mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %
Normaalihinta 190 € + alv 24 %.
Maksu laskutetaan webinaarin jälkeen.

9.50              liittyminen webinaariin
10.00            webinaari alkaa
11.30             webinaari päättyy

Maija Andersson

Kouluttaja Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana ja koulutusvastaavana. Maija kiinnostui datan raportoinnista ja visualisoinnista yliopisto-opintojensa aikana ja Power BI:n parissa hän on työskennellyt vuodesta 2016 alkaen. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.