WEBINAARI: Power BI raporttien julkaisu, jakaminen ja hallinta

Aika: 15.12.2020 klo 14:00 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 11.12.2020
Kouluttaja: Maija Andersson Business Intelligence Expert ​​​​​​​Pinja Group Oy
Kenelle Koulutus on tarkoitettu Power BI työkalua jo jonkin verran tunteville henkilöille

Oletko tehnyt organisaatiollesi hienon Power BI raportin, mutta et ole varma miten se olisi järkevintä jakaa käyttäjille?

Tuntuuko Power BI:n lisensointimalli sekavalta?

Pitäisikö sinun määritellä raportille käyttäjäryhmäkohtaisia suodattimia, mutta et ole varma kuinka ne tehdään?

Tai meneekö sormi suuhun datan päivityksen, gatewayn tai admintyökalujen kanssa?

Tässä koulutuksessa käydään kaikki edellämainitut asiat läpi tiiviissä paketissa. Saat hyvän käsityksen raporttien erilaisista jakotavoista ja opit hallinnoimaan jaettuja raportteja.

Ilmoittauduthan 11.12. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Webinaariin osallistuminen:

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.
Live-verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Johdanto
Power BI lisenssit

• Erilaiset lisenssit, niiden ominaisuudet ja hinnat

Raporttien julkaiseminen

• Omaan työtilaan
  • Jaettuun työtilaan

​​​​​​​Raporttien jakaminen

• Erilaisten jakotapojen erot
  • Uuden sovellustyötilan luominen
  • Jakaminen työtilan kautta
  • Jakaminen julkaisemalla internetiin
  • Koontinäyttöjen luominen
  • Koontinäyttöjen jakaminen
  • Jakaminen sovelluksen kautta

​​​​​​​Row level security

• Mitä on row level security?
  • Row level securityn määrittäminen Power BI desktopissa
  • Row level securityn määrittäminen Power BI servicessä

Enemmän irti datasta

• Q&A
  • Quick insigths
  • Valmiit sovellukset
  • Ajastettu datan päivitys
  • Power BI gateway
  • Hallintaportaali

Aikaa kysymyksille

Jäsenetuhinta 180€ + alv 24%, Normaalihinta 280€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Maija Andersson Business Intelligence Expert ​​​​​​​Pinja Group Oy

Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana, konsulttina ja koulutusvastaavana. Maija rakastaa numeroita, dataa, tiedon visualisointia ja selkeitä raportteja. Maija on työskennellyt Power BI:n parissa vuodesta 2016 lähtien ja kouluttanut suunnilleen yhtä kauan. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.