WEBINAARI: Power BI – DAX: oleelliset funktiot

Aika: 3.11.2020 klo 14:00 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2020
Kouluttaja: Maija Andersson Business Intelligence Expert ​​​​​​​Pinja Group Oy
Kenelle Koulutus sopii Power BI:n perusteet osaaville jotka haluavat syventää osaamistaan DAX-kielen osalta.

DAX on Power BI:ssä mittareiden, laskettujen sarakkeiden ja taulujen luontiin käytettävä formula-kieli. Sen osaaminen on olennainen osa älykkäiden raporttien tekemistä Power BI:llä.

Tällä kurssilla käydään läpi kaikki DAX:in oleellisimmat funktiot. Kyseessä on tuhti tietopaketti, jonka asiat sisäistämällä pääsee raportoinnissa jo todella pitkälle. Alussa käydään lyhyesti teoriaa läpi ja sen jälkeen siirrytään tekemään konkreettisia harjoituksia. Vauhti on kova, koska asiaa on paljon, mutta webinaaritallenne ja kaikki käytetyt materiaalit ovat ilmoittautuneiden käytössä webinaarin jälkeen, jolloin asioita voi helposti opetella omassa tahdissa!

Ilmoittauduthan 30.10. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Webinaariin osallistuminen:

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.
Live-verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Johdanto

• Rankinglaskenta RANKX

Aikaa kysymyksille

Jäsenetuhinta 180€ + alv 24%, Normaalihinta 280€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

​​​​​​​​​​​​​​Maija Andersson Business Intelligence Expert ​​​​​​​Pinja Group Oy

Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana, konsulttina ja koulutusvastaavana. Maija rakastaa numeroita, dataa, tiedon visualisointia ja selkeitä raportteja. Maija on työskennellyt Power BI:n parissa vuodesta 2016 lähtien ja kouluttanut suunnilleen yhtä kauan. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.