WEBINAARI: Näin saat talousjohtajasi rakastamaan markkinointia

Aika: 24.11.2020 klo 13:00 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 23.11.2020 klo 12 mennessä
Kouluttaja: Juuso Enala, Riku Lehtinen
Kenelle Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti markkinoinnin epäilijöille, siis, omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille sekä talousvastaaville.

Hansdotter ja Strategic Accounting ovat rakentaneet yhdessä mielet seisauttavat ja tajunnan avartavan koulutuksen, jossa markkinointi kytketään suoraan toimintaan ja sen vaikutukset todennetaan kassavirtatuloksena. Tämä jos mikä puhuttelee sekä talousihmisiä että modernia markkinoivaa yritysjohtoa. Voiko brändisi elää ilman tätä?

Jotta markkinoinnin tehoa edes kannattaa yrittää mitata, se tulee ensin siivota ja järjestää.
Toimenpidevalikoimasta poistetaan kaikki, mikä ei tuota lisäarvoa.
Koulutuksessa:
• Käydään läpi esimerkkejä yrityksen mahdollisuuksista karsia markkinointiviestinnästä aikasyöpöt ja fokusta häiritsevät rönsyt
• Kerrotaan metodeja viestien selkeyttämiseen ja muutoksen jalkauttamiseen
• Tehdään harjoitteita asiakaskeskeisyydestä ja kerrotaan, miten kurinalaisuus on kaupallisuutta
• Kerrotaan, kuinka työn saavutuksia ja tulosta mitataan rahassa – kalibroidaan mittari, kassavirtatulos

Miksi osallistua koulutukseen?
• Haluat tietää mikä markkinoinnissa toimii
• Haluat, että pystyt todentamaan sen rahassa, ei mutuna
• Huomaat kuinka markkinoinnissa päästään turhasta ytimeen
• Näet esimerkein, että se toimii ja on mitattavaa
• Innostut työkaluista ja toimintatavasta

Yhteenveto
• Koulutuksen päätteeksi arvioidaan vielä koulutuksessa esille tulleiden hyötyjen soveltuvuutta ja käytettävyyttä omassa organisaatiossa
• Kiteytetään miksi pelkistetty markkinointiviestintä ja kassavirtatulos vievät teidät voittajien joukkoon – elämään paremmin – nauttimaan tekemisestä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti markkinoinnin epäilijöille, siis, omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille sekä talousvastaaville. Koulutuksesta hyötyvät suuresti myös muut luovuuteen taipuvaiset teknokraatit.

Ilmoittauduthan 23.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

klo 12.45-13 liittyminen webinaariin

klo 13 Koulutuksessa käydään läpi seuraavat työvaiheet:

1) Luovutaan turhasta ja vanhentuneesta
– tarkistetaan yrityksen käyttämien tietokantojen ja markkinointialustojen ajanmukaisuus
– poistetaan päällekkäisyydet ja vanhentunut tieto
– laitetaan rikkinäinen ja korjauskelvoton kierrätykseen
– määritetään nykytilan kassavirtatulos ja sen jatkumo, jos mitään ei tehdä

2) Rakennetaan viesteistä ehyt kokonaisuus
– varmistetaan, että markkinointi tukee kaikilta osin yrityksen strategisia tavoitteita
– asetetaan markkinoinnille selkeät tavoitteet
– visualisoidaan ja sanoitetaan yrityksen tapa olla ja puhua
– simuloidaan tavoitteiden mukainen kassaennuste

3) Innostetaan tiimi mukaan kehitykseen
– kun markkinoinnin tavoitteet ja tyyli ovat jäsentyneitä, innostetaan tiimi toimeenpanoon
– vanhasta luopuminen on joillekin tuskallista, siksi keskitytään aluksi sisäiseen viestintään
– hyödynnetään uuden jalkauttaminen yrityksen sisäisten siilojen purkamisessa
– simuloidaan vapautunut energia uuden toiminnan kassaennustemoottorina

4) Käännetään katse itsestä asiakkaisiin
– kun markkinoinnissa elementtejä on vähemmän, se mahdollistaa paremman keskittymisen
– kun aikaa ei kulu turhiin sisäisiin prosesseihin, aikaa jää asiakasnäkökulman vahvistamiseen
– keskitytään toimiin, jotka ovat mitattavia ja generoivat parhaan tuoton investoinnille
– näytetään esimerkillä, kuinka myyntiä kannattaa tutkia ja myydä sitä, mikä tuo rahaa kassaan – kohdentaa markkinointi tuohon

5) Ollaan kurinalaisia ja innostavia
– kun markkinoinnin työkalupakki on järjestyksessä, pidetään se sellaisena
– lisätään vain elementtejä, jotka inspiroivat organisaatiota ja ennen kaikkea sen asiakkaita
– tehdään tekoja, joita kilpailijat haluavat kopioida, tekoja, joista asiakkaat ovat kiitollisia
– tutkitaan kassaennusteesta käytössä oleva raha ja sen panostusvaihtoehtojen tuotto

klo 16 webinaari päättyy

Jäsenetuhinta: 280€ + alv 24%
Normaalihinta 405€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Juuso Enala,
strategy support, partner Juuso on ehdoton markkinointiviestinnän osaaja ja viestin pelkistäjä, joka on nauttinut työstään asiakkaiden tuloksen parantamiseksi vuosia.

Riku Lehtinen
,
Pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja, Strategic Accounting Finland Oy. Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen. Riku on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus. Hän on konsultoinut ja kouluttanut tuhansia yrityksiä ja ihmisiä niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vuodesta 1976 lähtien.
Riku on analysoinut neljällä vuosikymmenellä yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa muun muassa johtamisen, markkinoinnin, tuotannon, prosessien, investointien, sopeutusten, erilaisten kannustinjärjestelmien, omistajan vaihdosten, fuusioiden sekä konsernikokonaisuuksien ja niiden osien näkökulmista.