WEBINAARI: Myynti kasvuun Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla ja mainonnalla

Ilmoittaudu viimeistään 16.11.2020
Kouluttaja: Taneli Katila, osakas Ideal Digi Oy
Kenelle Sosiaalisen median parissa työskenteleville

Webinaarissa saat uusimmat tiedot Facebook- ja Instagram -markkinoinnista ja mainonnasta teorian ja käytännönläheisten harjoitusten avulla.

Oikeille asiakasryhmille tarkasti kohdennetun sisällön merkitys kasvaa koko ajan. Koulutuksessa opitaan määrittämään oman asiakaskunnan näkökulmasta tärkeimmät ”asiakaspersoonat” eli ne ihmiset, jotka erityisesti haluamme tavoittaa.

Osallistuja oppii tuottamaan parhaiden käytäntöjen mukaista markkinointia ja maksettua mainontaa Facebookissa ja Instagramissa alussa määritellyille asiakaspersoonille. Koulutuksessa opetetaan käytännönläheisesti hyödyntämään Some-kanavien ominaisuuksia ja erilaisia sisältötyyppejä, joilla kohderyhmät tavoitetaan tehokkaasti.

Tavoitteet

• Oppia luomaan oman asiakaskunnan kannalta tärkeimmät ”asiakaspersoonat”
  • Osaa hyödyntää monipuolisesti erilaisia sisältöjä sosiaalisessa mediassaOppia tekemään tuloksellista markkinointia ja maksettua mainontaa Facebookissa ja Instagramissa

Koulutus järjestetään etänä liveyhteydellä. Koulutusta varten tarvitset toimivan netin sekä tietokoneen. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Ilmoittauduthan 16.11. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Vuorovaikutteinen teoriaosuus ja käytännönläheiset harjoitukset:

Kohderyhmälähtöiset sisällöt

• ”Asiakaspersoonat”
  • Sisältöjen suunnittelu käytännönläheisesti

Markkinointi ja mainonta Facebookissa

• Parhaat käytännöt – Millaisilla sisällöillä tavoitan oikeat kohderyhmät?
  • Facebook videot ja Stories
  • Maksetut mainoskampanjat

Markkinointi ja mainonta Instagramissa Parhaat käytännöt

• Millaiset sisällöt toimivat ja miten ne eroavat Facebookista?
  • Tarinallisuus ja vuorovaikutus IG Storiesissa
  • IG Liven mahdollisuudet

jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %
normaalihinta 380 € + alv 24 %
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

11:45 linkki aukeaa, mahdollisuus verkostoitua ja tavata kouluttaja
12 koulutus alkaa
15 webinaari päättyy

Taneli Katila, osakas Ideal Digi Oy

Kouluttajan terveiset:

Terve, olen Taneli Katila ja toimin kouluttajana webinaareissa. Olen Ideal Digi Oy:n osakas. Olen auttanut jo yli 100 yritystä ja organisaatiota hyödyntämään sosiaalista mediaa parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Aikaisemmin olen työskennellyt Suomen johtavassa sosiaalisen median asiantuntijayrityksessä Dinglessä, jossa tein some-markkinointia isoille yrityksille. Lisäksi olen työskennellyt sosiaalisen median seurannan ja mittaamisen parissa globaalissa Meltwater yrityksessä.

Koulutuksissa saat uusimmat tiedot sosiaalisen median hyödyntämisestä, teorian ja käytännönläheisten harjoitusten avulla.

Nähdään koulutuksissa,
Taneli