WEBINAARI: Kansainvälisen kaupan ja kuljetusten riskit koronakaudella

Aika: 20.8.2020 klo 9:00 - 11:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 13.8.2020
Kouluttaja: Timo Vuori, Päivi Wood, Lauri Railas, Jan Virtavuori
Kenelle Kansainvälisen kaupan parissa työskenteleville

Tilaisuus on suunnattu kansainvälisen kaupan parissa työskenteleville, yritysten vienti-, tuonti- ja logistiikka-asiantuntijoille sekä sopimusten, riskienhallinnan ja vakuutusten kanssa toimiville. Erityisesti myyntityötä tekevien ammattitaitoon kuuluu oikeiden toimitusehtojen tuntemus.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat asianajaja Lauri Railas (Railas Oy), riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori (Wärtsilä), liikenne- ja elinkeinopolitiikan johtava asiantuntija Päivi Wood (Keskuskauppakamari) sekä Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja ja Kansainvälisen kauppakamarin maajohtaja Timo Vuori.

Ilmoittautuminen 13.8. mennessä TÄSTÄ

Lähetämme ilmoittautuneille webinaarilinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Klo 9.00–9.15 Kansainvälisen kaupan tila ja vientiyritysten kunto
Timo Vuori, Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja ja Kansainvälisen kauppakamarin maajohtaja

Klo 9.15–9.45 EU:n sisämarkkinat ja kuljetusten toimivuus
Päivi Wood, liikenne- ja elinkeinopolitiikan johtava asiantuntija, Keskuskauppakamari

Klo 9.45–10.30 Kansainvälisen kaupan ja kuljetusten riskienhallinta
Lauri Railas, asianajaja, Railas Oy

Klo 10.30–11.00 Vientiyrityksen toimet kuljetusten riskienhallinnassa
Jan Virtavuori, riskienhallintapäällikkö, Wärtsilä

Tapahtuman tuottaa Keskuskauppakamarin Palvelu Oy.

Tarjoamme osallistujille mahdollisuuden tilata 320-sivuisen Incoterms® suomi-englanti julkaisun etuhintaan 65 € + alv 10 % (kirjan normaalihinta on 85 € + alv 10 %). Tilaukset ICC-kaupasta

Saat alennuskoodin ilmoittautumisen yhteydessä. Kun teet tilauksesi 8.6. mennessä, saat kirjan postituksena vielä ennen webinaaria.

icc-_fi_cmyk.jpg (55 KB)

Jäsenetuhinta: 195€ + alv 24%
Normaalihinta: 250€ + alv 24 %

Peruutusehdot: Kuluton peruutus 10.6.2020 saakka, minkä jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta laskutetaan koko webinaarin hinta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Klo 9.00–9.15 Timo Vuori

Klo 9.15–9.45 Päivi Wood

Klo 9.45–10.30 Lauri Railas