WEBINAARI: Incoterms 2020 käytännössä ja koronakriisin vaikutus kansainväliseen kauppaan

Aika: 7.5.2020 klo 9:00 - 10:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 6.5.2020
Kouluttaja: Lauri Railas ja Jan Virtavuori
Kenelle Koulutus suuntautuu kansainvälisten kauppa-asiakirjojen kanssa työskenteleville.

KANSAINVÄLISEN KAUPAN UUDET TOIMITUSEHDOT – INCOTERMS® 2020 KÄYTÄNNÖSSÄ

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n Incoterms® -toimitusehdot ovat kansainvälisessä kaupassa maailmanlaajuisesti käytetyt ehdot, joihin viittaamalla kauppasopimuksissa myyjä ja ostaja sopivat tarkemmin tavaran toimitukseen liittyvistä seikoista. Incoterms® -ehdot päivitetään noin 10 vuoden välein kansainvälisen asiantuntijatyöryhmän työn pohjalta.

Webinaarissa käymme läpi Incoterms® 2020 -ehdot pähkinänkuoressa ja tarkastelemme ICC:n julkaisemia uusia force majeure- ja hardship-lausekkeita. Lisäksi käsittelemme kansainvälisen kaupan toimitusten hallintaa poikkeusoloissa. Webinaarin asiantuntijoina toimivat asianajaja Lauri Railas (Railas Oy) ja riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori (Wärtsilä).

Webinaari on suunnattu kansainvälisen kaupan parissa työskenteleville, yritysten vienti-, tuonti- ja logistiikka-asiantuntijoille sekä sopimusten, riskienhallinnan ja vakuutusten kanssa toimiville. Erityisesti myyntityötä tekevien ammattitaitoon kuuluu oikeiden toimitusehtojen tuntemus.

Lisätietoja webinaarista:
Palvelupäällikkö Heidi Sikkilä,  heidi.sikkila@kauppakamari.fi tai assistentti Amanda Peltola amanda.peltola@kauppakamari.fi

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujille kunkin osion päätteeksi.

klo 9.00–9.15 Avaus – Kansainvälisen kaupan tilannekuva koronakriisissä
Timo Vuori, kansainvälisten asioiden johtaja, Keskuskauppakamari ja Kansainvälisen kauppakamarin maajohtaja

klo 9.15–10.00 Pähkinänkuoressa Incoterms 2020 ja Force Majeure
Lauri Railas, asianajaja, oikeustieteen tohtori ja Helsingin yliopiston siviilioikeuden dosentti, Railas Oy

klo 10.00–10.30 Kansainvälisen kaupan toimitusten hallinta poikkeusoloissa ja Incoterms
Jan Virtavuori, riskienhallintapäällikkö, Wärtsilä Oyj

Webinaarin tuottaa Keskuskauppakamarin Palvelu Oy.

Jäsenhinta 195€
Hinta 250€

Hintoihin lisätään alv 24%.
Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin ennen koulutusta.

Tarjoamme osallistujille mahdollisuuden tilata 320-sivuisen Incoterms® suomi-englanti julkaisun etuhintaan 65 € + alv 10 % (kirjan normaalihinta on 85 € + alv 10 %). Tilaukset ICCkaupasta.

Saat alennuskoodin ilmoittautumisen yhteydessä.
Kun teet tilauksesi 27.4. mennessä, saat kirjan postituksena vielä ennen webinaaria.