WEB: Tilitoimisto – numeronikkarista yrittäjän sparraajaksi

Aika: 28.9.2017 klo 10:00 - 11:30
Paikka: Oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään ke 20.9.
Kouluttaja: Riku Lehtinen, WebAkatemia
Kenelle Tilitoimistojen ammattilaiset, talouspäälliköt, kirjanpitäjät sekä muut liiketoiminnan talousasioista vastaavat avainhenkilöt

WEB Webinaariin eli netin välityksellä seurattavaan koulutukseen osallistut omalta koneeltasi. Tarvitset nettiyhteyden ja halutessasi kuulokkeet. Koulutuksen tallennetta voit kuunnella ja katsella vielä koulutuksen jälkeenkin.

Yritykset vaativat taloushallinnon ammattilaisilta yhä parempaa palvelua. Pelkkä tilien täsmääminen ja kirjanpitäminen ei enää riitä. Talousammattilaisten tulee pystyä ennakoimaan vaaranpaikat, näyttämään suuntaa, piirtämään iso kuva.

Webinaarissa tutustutaan Strategic Accounting -kassavirtaestimointiin, joka on juuri tällainen työkalu. Metodin avulla taloushallinnon ammattilainen pystyy konsultoimaan kohdettaan yrityksen kehittämisen keskeisimmissä kysymyksissä. Webinaari perehdyttää metodiin ja antaa tarvittavat työkalut sen toteuttamiseen arjessa.

Strategic Accounting –kassavirtaestimointi

• Tulevien kehityshankkeiden vaikutus kassavirtaan ja tulokseen.
  • Kasvun vaikutus kassan riittävyyteen.
  • Rahoitustarpeiden ajoitus.
  • Yrityksen voittovarojen kehittyminen tulevina vuosina.

Webinaari tallennetaan ja editoitu nauhoite on käytössä 30 pv tilaisuuden jälkeen.

180 euroa

10.00 koulutus alkaa
11.30 koulutus päättyy

Kouluttaja

Riku Lehtinen

Webinaaria vetää kassavirta-analyytikko Riku Lehtinen, jonka mallilla on estimoitu tuhansien yritysten vaihtelevia tilanteita. Riku on Strategic Accounting Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Hänen koulutuksiinsa on osallistunut vuosikymmenien aikana yli 18 000 kuulijaa.