WEB-sarja: LEAN Office 2017 21.11. – 5.12.

Aika: 21.11.2017 klo 13:00 - 14:30
Paikka: Oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään ma 13.11.
Kouluttaja: Tuomas Mikkonen, WebAkatemia
Kenelle Kaikille, jotka haluavat tehostaa omaa tai organisaationsa työtä

Kolmiosainen LEAN Office -webinaari. Osallistu livenä tai tallenteena. Webinaarisarja, jossa on kolme 1,5 h iltapäiväosiota, jotka kytkeytyvät kokonaisuudeksi.

Lean Office osa 1: 21.11.2017 klo 13.00 – 14.30
Lean Office osa 2: 28.11.2017 klo 13.00 – 14.30
Lean Office osa 3: 5.12.2017 klo 13.00 – 14.30

Kaikki työ ei luo lisäarvoa! Tule oppimaan, kuinka voit minimoida hukkatyön toimisto- ja tietotyössä.

Lean Office-valmennukset on luotu henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat tehostaa päivittäistä työtehoa, vähentää kiirettä, luoda lisäarvoa asiakkaalle ja keskittyä siihen työhön, millä on todellista vaikutusta. Haluamme minimoida ajan ja rahan haaskauksen, sillä kaikki työ ei ole arvokasta ja sillä voi olla jopa negatiivista arvoa.

Tiedätkö sinä mitkä työtehtävät luovat lisäarvoa ja kassavirtaa? Osaatko poistaa 1/3 työtehtävistäsi ja samalla vapauttaa aikaasi todellisille kehittämiselle? Jos nämä kysymykset askarruttavat, niin me voimme auttaa!

Koulutuksessa opit:

• Miten eri hukan lajit voi löytää ja poistaa
  • Kuinka prosesseja voidaan alkaa työstämään kohti täydellisyyttä
  • Miksi jokaisen työntekijän voimaannuttaminen on tehokas keino parantaa prosesseja
  • Miten voit jalkauttaa Lean Office metodeja organisaatiosi päivittäiseen työhön
  • Käsittämään työtehtäväsi arvon ja sen mitkä tehtävät tukevat sen arvon muodostumista

Lean Office osa 1: Täydellinen prosessi: Leanin 5 elementtiä

• Mitä on Lean?
  • 1. elementti: Arvon määrittäminen
  • 2. elementti: Arvoketjun muodostaminen
  • 3. elementti: Flown luominen
  • 4. elementti: Asiakaslähtöinen prosessi
  • 5. elementti:Täydellisyyden tavoittelu

Lean Office osa 2: Mihin kaikkeen tehokkuutta hukkuu?

• 8 kardinaalisyntiä – kuinka voit hukata yli 50 % työtehostasi
  • Tehokkaimmat tavat hukan metsästykseen

Lean Office osa 3: Henkilöstön voimaannuttaminen kehittämisen pohjana

• Arvoa maksimoiva työkulttuuri
  • Motivaatio 3.0
  • Voimaannuttamisprosessit ja -työkalut
  • Yrityskohtaisen voimaannuttamissuunnitelman luominen

Webinaari tallennetaan ja editoitu nauhoite on käytössä 30 pv tilaisuuden jälkeen.

397 eur

Lean Office osa 1: 21.11.2017 klo 13.00 – 14.30
Lean Office osa 2: 28.11.2017 klo 13.00 – 14.30
Lean Office osa 3: 5.12.2017 klo 13.00 – 14.30

Kouluttaja

Tuomas Mikkonen

Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapa pitää hyvin mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on työkokemusta sekä yrityspuolelta että projektitoiminnasta, ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.