WEB Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI -työkalulla – perusteet

Aika: 1.4.2019 klo 13:00 - 14:30
Ilmoittaudu viimeistään 29.3.2019
Kenelle Sopii sinulle, joka haluat kehittää raportointiprosesseja uudelle tasolle ja löytää sopivan raportointityökalun.

”Koulutus oli hyvin rakennettu. Jokaista osa-aluetta käsiteltiin konkreettisen esimerkin avulla.”
”Power BI on helppo nyt ottaa käyttöön ja lähteä kokeilemaan!”
”Tosi hyvä katsaus BI-työkaluun, lähden kokeilemaan saman tien.”

Koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää raportointiprosesseja uudelle tasolle ja löytää sopivan raportointityökalun. Koulutuksessa kuulet, mitä mahdollisuuksia Microsoftin raportointityökalu Power BI tarjoaa tiedolla johtamiseen, arjen raportointiin, visualisointiin ja analytiikkaan.

Power BI:n avulla eri järjestelmien dataa on vaivatonta yhdistää ja siitä saadaan muodostettua visuaalisesti vaikuttavia mittareita ja graafeja. Koulutuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi, kuinka pääset työkalun avulla helposti alkuun. Saat selkeät ohjeet siitä, kuinka voit ottaa Power BI:n maksuttomasti käyttöön.

• Mikä on Microsoft Power BI -raportointityökalu?
    • Power BI:hin liittyvät peruskäsitteet
    • Power BI:n eri versiot
    • Lisenssointi
  • Taustatyöt Power BI Desktop:lla
    • Datan hakeminen
    • Tietomallin luonti
    • Raporttien luominen
    • Raportin koostaminen
    • Visualisointi
  • Dashboardit ja jakaminen Power BI -palvelulla
    • Raporttien jakaminen
    • Dashboardit
    • Mobiilikäyttö
    • Helpot analyysit

Ilmoittautuminen päättyy verkkokoulutusta edeltävänä perjantaina klo 15. Powen Oy lähettää osallistujille osallistumisohjeet ja materiaalin koulutusta ilmoittautumisen päätyttyä. Koulutustapahtuma ei vaadi kauppakamarilaisen mukanaoloa, mutta saa tulla mukaan kuuntelemaan ja oppimaan!

Jäsenhinta 120 €
Ei-jäsenhinta 190 €
Hintoihin lisätään alv 24 %.
Laskutetaan verkkokoulutuksen jälkeen. Sisältää verkkokoulutusaiheen pikaoppaan, verkkokoulutustekniikan ja tallenteen katseluoikeuden (kuukausi).