WEB Excelin tyylikkäät taulukot

Aika: 22.9.2017 klo 10:00 - 11:00
Paikka: Oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään to 14.9.
Kouluttaja: Pertti Berg
Kenelle Excelin parissa työskenteleville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tässä koulutuksessa opit muotoilemaan taulukot tyylikkään näköisiksi helposti ja nopeasti. Koulutuksessa opitaan manuaalinen muotoilu oman mielen mukaisesti ja tutustutaan automaattiseen muotoiluun. Koulutuksessa opitaan myös korostamaan solujen lukujen erot visuaalisesti käyttäen ehdollista muotoilua.

Sisältö

Taulukon manuaalinen ulkoasun muuttaminen

  • Miten taulukon tekstiä saa aseteltua? Tekstin tasoittaminen pysty- ja vaakasuunnissa
  • Värit pitäisi saada paremmat? Taulukon väritys käsin tai solutyyleillä
  • Kaikki ei mahdu näkyville? Sarakkeiden leveys ja rivien korkeus

Visuaalinen ja selkeä taulukko automaattisilla tekniikoilla

  • Miten saan taulukkoni väritettyä helposti? Helposti päivitettävä ja täydennettävä taulukon väritys
  • Miten korostan lukuja ja näen niiden väliset erot? Ehdollisen muotoilun käyttö taulukon korostustyökaluna

Webinaari tallennetaan ja editoitu nauhoite on käytössä 30 pv tilaisuuden jälkeen (osallistuja saa Wistec Online -palveluun käyttäjätunnukset, jotka toimivat henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella).

Hinta

80 euroa

Ohjelma

Koulutuksen kesto on yksi tunti.

Kouluttaja

Pertti Berg Wistec Training Oy
Pertti Berg Wistec Training Oy

Wistec Training Oy:n asiantuntijat ovat todellisia konkareita Office-aiheiden koulutus- ja konsultointitehtävissä ja esittelevät tutuimmat Excel-vinkkinsä sekä työtä nopeuttavat kikat käytännönläheisesti.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.