WEB Excelin tiedon tehokas syöttäminen ja muotoilu

Aika: 8.9.2017 klo 10:00 - 11:00
Paikka: Oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään to 31.8.
Kouluttaja: Marko Ekroth, Wistec Training Oy
Kenelle Excelin parissa työskenteleville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tässä koulutuksessa opit syöttämään tietoa Excel-taulukoihin nopeasti ja tehokkaasti.

Tämä koulutus soveltuu Excel 2010, 2013 ja 2016 Windows-versioille sekä Mac Office 2016-versiolle.

Sisältö

Excelin tietojen tutkiminen ja valinta

  • Miten liikun solusta toiseen? Solusta toiseen liikkuminen hiirellä tai näppäimistöllä
  • Miten voin valita useampia soluja? Useamman solun valitseminen maalaamalla alue hiirellä tai valitsemalla yksi tai useampia rivejä tai sarakkeita

Tiedon syöttäminen

  • Miten syötän tekstiä soluihin? Tiedon syöttäminen soluun, syötön peruuttaminen ja miten liikun helposti seuraavaan soluun yhden täytettyäni
  • Miten syötän erikoisemman sisällön? Puhelinnumeroiden, päivämäärien, kellonaikojen ja muiden erikoismuotoiltujen sisältöjen syöttäminen soluihin
  • Mihin postinumeron etunolla katosi? Yleisimmät ongelmat tiedon syötössä
  • Miten syötän paljon tietoa kerralla? Tiedon syöttäminen yhdellä kertaa useisiin soluihin
  • Miten kopioin tietoa paikasta toiseen? Yhden tai useamman solun kopioiminen toiseen tai samaan taulukkoon

Webinaari tallennetaan ja editoitu nauhoite on käytössä 30 pv tilaisuuden jälkeen (osallistuja saa Wistec Online -palveluun käyttäjätunnukset, jotka toimivat henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella).

Hinta

80 euroa

Ohjelma

Koulutuksen kesto on yksi tunti.

Kouluttaja

Marko Ekroth Wistec Training Oy
Marko Ekroth Wistec Training Oy

Wistec Training Oy:n asiantuntijat ovat todellisia konkareita Office-aiheiden koulutus- ja konsultointitehtävissä ja esittelevät tutuimmat Excel-vinkkinsä sekä työtä nopeuttavat kikat käytännönläheisesti.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.