WEB Excelin nopea analysointi ja visualisointi Pivotin avulla

Aika: 15.9.2017 klo 10:00 - 11:00
Paikka: Oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään to 7.9.
Kouluttaja: Pertti Berg, Wistec Training Oy
Kenelle Excelin parissa työskenteleville, jotka hallitsevat Excelin perusteet

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Webinaarissa tutustutaan suurten taulukoiden käyttökelpoisiksi tekemiseen käyttäen Pivot-työkaluita. Osallistuja oppii tekemään järkeviä kokonaisuuksia suurista taulukoista Pivotin avulla ja näin analysoida suuriakin taulukoita. Koulutuksessa opitaan miten suuren tietokokonaisuuden saa esityskelpoiseksi käyttäen visuaalisia tekniikoita ja osittajia sekä aikajanaa.

Koulutus soveltuu henkilöille jotka käsittelevät kookkaita Excel-taulukoita ja haluavat saada niistä oikeasti selvää. Koulutukseen osallistuvilta toivomme Excelin perusteiden hallintaa.

Sisältö

Pivotin rakentaminen

  • Miten valmistelen taulukon Pivotin tekemistä varten
  • Pivotin rakentaminen nopeasti tai yksityiskohtaisesti’
  • Pivot-taulukon tietojen valinta
  • Tietojen päivittäminen pohjatietojen muuttuessa

Pivotin tietojen analysointi ja visualisointi

  • Pivotin suodattaminen perinteisesti tai visuaalisilla osittajilla
  • Tietojen suodatus aikajanalla
  • Tietojen korostaminen Ehdollisella muotoilulla

Webinaari tallennetaan ja editoitu nauhoite on käytössä 30 pv tilaisuuden jälkeen (osallistuja saa Wistec Online -palveluun käyttäjätunnukset, jotka toimivat henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella).

Hinta

80 euroa

Ohjelma

Koulutuksen kesto on yksi tunti.

Kouluttaja

Pertti Berg Wistec Training Oy
Pertti Berg Wistec Training Oy

Wistec Training Oy:n asiantuntijat ovat todellisia konkareita Office-aiheiden koulutus- ja konsultointitehtävissä ja esittelevät tutuimmat Excel-vinkkinsä sekä työtä nopeuttavat kikat käytännönläheisesti.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.