WEB Excel-raportointi: Pivot ja Excel BI

Ilmoittaudu tästä

Aika: 23.3.2020 klo 10:00 - 11:30
Ilmoittaudu viimeistään 20.3.2020 klo 12 mennessä
Kouluttaja: Powen Oy
Kenelle Koulutus sopii sinulle, joka työssäsi luot raportteja ja yhteenvetoja tilannekatsauksiin ja päätöksentekoon.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Koulutus sopii sinulle, joka työssäsi luot raportteja ja yhteenvetoja tilannekatsauksiin ja päätöksentekoon. Haluat löytää isoista datamääristä oleellisen tiedon: trendejä, poikkeamia ja syy-seuraussuhteita. Haluat tuottaa liiketoiminnalle selkeitä raportteja mahdollisimman nopeasti ja esittää tulokset yleisölle vaikuttavasti.

Opi luomaan Pivotin avulla isosta aineistosta dynaamisia ja visuaalisia raportteja nopeasti ja helposti liiketoiminnan tarpeisiin. PowerPivot ja PowerQuery ovat tehneet Excelistä raportointijärjestelmän, jolla voi yhdistää eri aineistoja ja luoda entistä monipuolisimpia raportteja.

Excel on loistava työväline raportointiin. Se on parhaimmillaan muiden järjestelmien rinnalla, kun haluat yhdistää tietoja useista eri lähteistä ja saada niistä selkeitä raportteja. Säästät lisenssikuluissa, kun hyödynnät olemassa olevaa järjestelmää – Exceliä. Kun rutiinit automatisoidaan Excelin avulla, syntyy välitöntä työajansäästöä.

Sisältö

Saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin! 

  • Mitä Excel tarjoaa yrityksen raportointiin?
  • Kuinka muodostan Pivot-taulukon ja -kaavion?
  • Kuinka saan dynaamisuutta osittajan avulla?
  • Miten voin hyödyntää PowerPivotia ja PowerQuery-ohjelmaa raportoinnissa?
  • Miten automatisoin toistuvia vaiheita Excel BI:n avulla?

ILMOITTAUDU TÄSTÄ! –>

Kommentteja koulutuksen käyneiltä!

”Aivan loistava kouluttaja, kiitos:)”

”Pivot on aivan uskomaton työkalu raportointiin!”

”Mielenkiintoinen aihe ja sisällöltään uusia ajatuksia herättävä”

”Excel BI:n avulla työaikaa säästyy huomattavasti!”

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen