WEB CAFE: Tapahtumien ja tilaisuuksien taitava isännöinti

Aika: 4.9.2017 klo 12:15 - 15:00
Paikka: Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Kammari-neukkari. Seinäjoki Areena B-halli, 2. kerros, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään su 3.9.
Kouluttaja: Helena Wallo, WebAkatemia. Asiantuntijana Kreetta Luoma.
Kenelle Koulutus on tarkoitettu kaikille tapahtuman järjestämiseen osallistuville ja osallistujia tapahtumiin kutsuville

WEB CAFE Alustettu ja yhteenvedetty webinaari mukavasti yhdessä. Osallistut webinaariin ja sen jälkeiseen syventävään osuuteen paikallisen ammattilaisen johdolla.

Koulutus toteutuu, ilmoittautuminen auki vielä su 3.9.

Osaava tapahtumaisäntä tuottaa VIP-kokemuksen osallistujille. Tässä webinaarissa saat käytännön vinkkejä onnistuneen tapahtuman isännöintiin sekä neuvoja, miten vältät yleisimmät sudenkuopat tilaisuuksissa.

Miten hyödynnät tapahtumat?

• Hallitsetko sinä roolin asiakastilaisuuksien, messujen, seminaarien, matkojen, illallisten tai juhlien isäntänä tai emäntänä?
  • Saatko vieraasi tuntemaan olonsa tervetulleeksi?
  • Mistä syntyy tunnelma tapahtumassasi?
  • Miten onnistuu verkostoituminen tai small talk?

Tapahtumaisännät (engl. host, hostess) ovat tapahtuman tärkeimmässä roolissa

Jokaisen tapahtuman pitäisi olla VIP-kokemus osallistujalleen. Kokemus tuotetaan tapahtumaisäntien avulla.

Tässä webinaarissa saat rahanarvoisia neuvoja ja käytännön opastusta tapahtumaisännyyden monista hyödyntämättömistä mahdollisuuksista.

Mitä saat

Tämän koulutuksen aikana opit, kuinka taitavalla isännöimisellä

• vahvistetaan yrityksen brändiä
  • vaikutetaan positiivisesti ja pysyvästi tapahtuman kohderyhmään
  • edistetään tapahtuman tuloksellisuutta
  • luodaan aitoja kohtaamisia
  • saadaan vieraat viihtymään ja tulemaan toistekin
  • hyödynnetään tapahtuma loppuun saakka
  • aikaansaadaan vaikuttavia tapahtumia
  • vältetään karikatyyppejä, joita silloin tällöin tapahtumissa kohtaa

Isännyyden ihanuus – tilaisuudet ja tapahtumat

• Brändi livenä tapahtumassa
  • Erilaiset tapahtumat tarvitsevat erilaisia isäntiä ja erimäärän
  • Tapahtuman tavoite isäntien työssä
  • Hyvän isännän tunnusmerkit
  • Small talk, pukeutuminen ja jälkityöt

Webinaari tallennetaan ja editoitu nauhoite on käytössä 30 pv tilaisuuden jälkeen.

195 euroa

Hinta sisältää lounaan, kahvituksen, koulutuksen ja koulutusmateriaalin.

12.15 yhteislounas
13.00 webinaari alkaa
kahvitauko
14.30 syventävä osuus ja keskustelu alkaa
15.00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Helena Wallo

Helena Wallo on intohimoinen tapahtumien puolestapuhuja. Helena on koulutukseltaan ekonomi, pedagogi sekä näyttötutkintomestari. Helena on toiminut markkinoinnin, markkinointiviestinnän-, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän tehtävissä, esimiehenä sekä johtoryhmissä vakuutus- sekä it-toimialoilla. Helena on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus –kirjan ja toimii Evento Awards – ja globaalin tapahtuma-alan kilpailun Eventexin tuomaristoissa.

Asiantuntija

Kreetta Luoma, tapahtumajärjestäjä, Kreetan Työ ja Huvi.

Kreetta on järjestänyt kansainvälisiä ja kotimaisia kokouksia ja kongresseja vuodesta 1994 ensiksi Helsingissä ja sitten pohjanmaalla. Tällä hetkellä hän toimii Musiikki & Media -tapahtuman tuottajana Tampereella.