Viesti ja markkinoi Linkedinissä tehokkaasti

Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90
Ilmoittaudu viimeistään 7.11.2019
Kouluttaja: Hanna Takala

Koulutuksessa saat konkreettisia eväitä, millä kaikilla tavoilla voit LinkedIniä työssäsi hyödyntää, esim. viestinnässä, markkinoinnissa, myynnissä, rekrytoinnissa, oman asiantuntijuuden kehittämisessä tai työnantajakuvan rakentamisessa.

Ota oma kone/tabletti millä viet opit samantien käyttöön!

• millainen palvelu LinkedIn on ja mitkä ovat sen ydintoiminnot?
  • mitkä ovat avainasiat yritys/henkilöprofiilissa?
  • miten kannattaa viestiä ja markkinoida henkilönä/yrityksenä?
  • miten markkinoit/myyt tuotteita tai palveluita, mikä on sallittua?
  • miten henkilöiden viestintä LI:ssa kasvattaa myös yrityksen näkyvyyttä?
  • miten ryhmät toimivat?
  • miten löydät oikean yleisön/kohderyhmän ja kasvatat verkostoa?
  • millaisia ovat LinkedInin maksulliset palvelut/toiminnot, mitä rahalla saa

ILMOITTAUDU»

Osallistujien kommentteja:

”Hyvä ja rento asiantuntija”
”Sai aikaan keskustelua, hyvä havainnollistaja”
”Hyvä ja selkeä ulosanti, rento tyyli”
”Sopiva tahti ja valtavasti tietoa”

Jäsenhinta 280,00 €
Normaalihinta 380,00 €

Hintoihin lisätään ALV 24 %. Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut, aineiston ja luennon.

11:45 ilmoittautuminen ja tervetulokaffeet
12:00 koulutus alkaa
14:00 päiväkaffit makian kera
16:00 Kiitos tilaisuudesta!

Hanna Takala

Kouluttajana toimii Hanna Takala Zento Oy:ltä, jolla on pitkä kokemus sosiaalisen median kouluttamisesta ja konsultoinnista pk- ja pörssiyrityksille, julkiselle sektorin organisaatioille, liitoille ja oppilaitoksille. Hanna on käynyt kouluttamassa myös kauppakamareilla eri puolilla Suomea.