Vientikaupan ajankohtaisseminaari (striimi)

Aika: 10.12.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta laitteelta

Ajankohtaisseminaari tarjoaa kaikille viennin parissa työskenteleville käytännönläheisen katsauksen ulkomaankauppaan vaikuttavista viimeaikaisista ja tulevista muutoksista.

Koulutuksessa päivität tietosi

• vientikaupan asiakirjamääräysten ajankohtaisasioista
  • miten koronan kaltaisiin poikkeustilanteisiin voi varautua sopimussuhteessa
  • EU:n tulliuudistuksen tilanteesta
  • brexitin vaikutuksesta tullauskäytäntöihin Ison-Britannian kaupassa.

Koulutus sopii kaikille ulkomaankaupan ammattilaisille toimialasta ja kokemuksesta riippumatta.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

8.45 Ilmoittautuminen

Seminaarin avaus
asiantuntija Janne Kettunen, Helsingin seudun kauppakamari

Vientikaupan asiakirjamääräykset – ajankohtaista

ulkomaankaupan määräysten asiantuntija Jukka Säikkälä, Helsingin seudun kauppakamari

Poikkeustilanteisiin varautuminen sopimussuhteessa – case korona

johtaja, varatuomari Marko Silen, Helsingin seudun kauppakamari

11.00 EU:n tulliuudistuksen tilannekatsaus – mitä on jo muuttunut ja mitä on vielä tulossa

Brexitin muutokset tullauskäytäntöihin Ison-Britannian kaupassa

tulliylitarkastaja Veijo Alatalo, Tulli

12.00 Tilaisuus päättyy

JÄSENETUHINTA 395 €

HINTA 595 €

Hintoihin lisätään alv 24 %

Marko Silen

Johtaja
Helsingin seudun kauppakamari

Jukka Säikkälä

Asiantuntija, ulkomaankaupan määräykset
Helsingin seudun kauppakamari

Veijo Alatalo

Tulliylitarkastaja
Tulli

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.