Videot sosiaalisessa mediassa

Aika: 12.2.2019 klo 8:30 - 16:00
Paikka: Bäkkäri, Rytmikorjaamo
Ilmoittaudu viimeistään 9.2.2019
Kouluttaja: Antti Valtari,videospesialisti Someco Oy
Kenelle Markkinointia ja viestintää tekeville

Liikkuva kuva on tätä päivää! Yhä useammat haluavat kuluttaa sisältönsä videona, joten yrityksillä ja organisaatioilla on kasvava tarve tuottaa videoita ketterästi eri yhteisöpalveluihin. Tässä koulutuksessa pureudutaan videomarkkinoinnin mahdollisuuksiin sosiaalisessa mediassa ja opetellaan itse kuvaamaan ja editoimaan videoita. Päivä rakentuu aamupäivän koulutuksellisesta osuudesta sekä iltapäivän työpajasta, jossa viedään opit käytäntöön.

Koulutuksellisessa osuudessa perehdytään videomarkkinoinnin rooliin sekä sosiaalisen median videotuotannon parhaisiin käytäntöihin ja uusimpiin trendeihin. Työpajaosuudessa pureudutaan puolestaan kevyen videokuvauksen perusteisiin, kameran valintaan, äänen tallentamiseen sekä valaistukseen. Osallistujat pääsevät kokeilemaan, millaista on toimia eri puolilla kameraa. Lopuksi pidetään konkreettinen editointi-workshop, jossa käydään videon peruseditointia läpi mobiililaitteilla (sovelluksina esim. iMovie / iPad sekä Adobe Premiere Clip / Android). Videoeditointiesimerkit käydään läpi yleisellä tasolla, joten ne ovat hyvin sovellettavissa myös tietokoneohjelmilla tehtävään editointiin.

Sisältö

  • Videosta valtavirtaa – liikkuva kuva yleistyy
  • YouTube videopalveluna ja yhteisöllisenä palveluna
  • Liikkuva kuva Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä
  • Videon suunnittelu: millainen video toimii sosiaalisessa mediassa? Mikä on videon optimaalinen kesto?
  • Online-videoiden uusimmat trendit: vertikaalivideot, mikrovideot ja livestriimaus

Työpaja

  • Videotuotannon perusteet ja välttämättömät lisävarusteet: miten parantaa helposti videoiden laatua?
  • Videoiden kuvaus
  • Videoiden editointi

Hinta

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Ohjelma

8.30 aamukaffit suolaasen kanssa
8.45 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kaffit makian kanssa
16.00 koulutus päättyy

Antti Valtari

Antti Valtari

Kouluttajana toimii Someco Oy:n perustaja ja videospesialisti Antti Valtari, joka valmentaa yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään kevyttä liikkuvaa kuvaa suunnitelmallisena osana sosiaalisen median markkinointiviestintää. Antin erityisosaamisena on kevyt videotuotanto, jossa videoiden kuvaus ja editointi tapahtuu mobiililaitteilla. Hänen intohimonaan on tukea yrityksiä ja organisaatioita uudistumaan ja oppimaan, jotta ne kykenevät hyödyntämään uudenlaisia viestintä keinoja monipuolisesti: videoiden arkipäiväistyessä kaikkea siihen liittyvää tekemistä ei useinkaan ole mahdollista ulkoistaa, joten organisaatioiden sisälle tulee luoda osaamista kevyeen videotuotantoon liittyen.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.