Videon ja kuvien käsittely Windows 10:ssä

Aika: 10.12.2020 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 30.11.2020
Kouluttaja: Esa Riutta, Wistec Training Oy

Windows 10-tietokoneella voit käsitellä kuvia ja videoita sen Valokuvat-sovelluksessa. Tässä koulutuksessa opit korjaamaan valokuvia sekä leikkaamaan ja yhdistelemään videoita, lisäämään niihin tehosteita ja taustamusiikkeja ja lopuksi tietysti tuottamaan videotiedoston, joka kelpaa vaikka YouTubeen tai yrityksen Intraan.

Oma kone mukaan! Mikäli omaan koneen ottaminen mukana ei ole mahdollista – ilmoita vuokrakoneen tarpeesta ilmoittautumisen lisätiedoissa!

Tavoite
Koulutuksessa opit korjaamaan kuvia sekä luomaan ja julkaisemaan videoita Windows 10 Valokuvat -sovelluksen avulla.

Kenelle
Osallistujalta toivomme tietotekniikan perustaitoja.

Ohjelmaversio
Koulutus vaatii Windows 10 -käyttöjärjestelmän.

Hyödynnä pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!

Ilmoittauduthan 30.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537 Lisätiedot: Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Kuvien korjailu ja parantelu

• Korjaa kuva automaattisesti
  • Rajaa ja suorista kuvat
  • Lisää kuviin tyylikkäitä suotimia
  • Hienosäädä kuvan värejä, valoisuutta ja yksityiskohtaisuutta
  • Punaisten silmien ja läiskien korjaaminen

Videotuontanto

• Luo video automaattisesti
  • Mukautetun videotuotannon luominen
  • Videon nimeäminen
  • Videotiedoston tuottaminen

Videon käsittely

• Kuvien ja videoiden käyttäminen videotuotannossa
  • Videon osien järjestely
  • Videon rajaaminen
  • Kuvasuhteen valinta
  • Saa videoon valmis tunnelma teemalla
  • Taustamusiikin valinta omasta kappaleesta tai valmiista vaihtoehdoista

Videon tehostaminen

• Tekstin lisääminen videoon
  • Suodattimien lisääminen antamaan tyyliä
  • Liiketehosteilla eloa kuviin ja videoihin
  • 3D-efekteillä räjähtävää tehoa!

Osallistuminen puolen päivän koulutukseen: jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, hinta 420 €.
Osallistuminen päivän molempiin koulutuksiin (aamupäivällä Outlook Tips & Trics): jäsenetuhinta 460 €, hinta 650 €.

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

12:45 ilmoittautuminen aukeaa ja tulokahvit
13:00 Tervetuloa, kauppakamari
13:10 koulutus alkaa
14:15 iltapäiväkahvit
16:00 koulutus päättyy

Esa Riutta, Wistec Training Oy

Esa vastaa Wistecillä verkkokoulutuksiemme kehittämisestä ja rakentaa yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa verkko-oppimispalvelua. Lisäksi Esa auttaa ylläpitämään Wistecin omaa sosiaalisen median läsnäoloa ja konsultoi sen kehittämisessä.
”Pitkällä tähtäimellä osaaminen säästää paljon enemmän aikaa kuin kuluttaa, hermoista puhumattakaan.”