Verouudistukset 2022 -seminaari | striimi

Aika: 10.12.2021 klo 8:45 - 11:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 9.12.2021
Kouluttaja: asiantuntija Jukka Koivumäki Helsingin seudun kauppakamarista.

Tervetuloa päivittämään tietosi verotuksesta!

• Miten verolainsäädännön muutokset vaikuttavat sinun työhösi.
  • Mikä on muuttunut ja miten?

Seminaariin aiemmin osallistuneet kommentoivat:

• Kokonaisuudessaan hyvä anti.
  • Parasta oli tieto siitä mitä uudet lait ja asetukset vaativat.
  • Ajankohtaista asiaa veroista!
  • Asiantuntevilta luennoitsijoilta sai tietopaketin tulevista muutoksista.

Kouluttajana toimii Jukka Koivumäki Helsingin seudun kauppakamarista.

Valmennuksen jälkeen:

• Osaat tulkita osaamisalaasi liittyvää keskeistä lainsäädäntöä ja toimia sen mukaisesti
  • Ymmärrät itsesi jatkuvan kehittämisen merkityksen

Tervetuloa kuuntelemaan miten verolainsäädännön muutokset vaikuttavat sinun työhösi.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 300€ + alv 24%
Normaalihinta 400€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Ilmoittautuminen ja aamupala

09.00 Verouudistukset 2022

-Hallituksen tuloveroratkaisut

• Yritys- ja henkilöverotus
  • Luontois- ja työsuhde-eduissa huomioidaan liikenteen ilmastovaikutuksia

-Muutoksia arvonlisäverotukseen

-Mitä muuta verotuksessa tapahtuu

-Verohallinnon uudet ohjeet ja oikeuskäytäntöä

Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.