Verotusseminaari 2019

Aika: 23.10.2019 klo 8:00
Paikka: Frami B, Auditorio 2, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Kenelle Kaikille taloushallinnon parissa työskenteleville, toimitusjohtajille ja yrittäjille

Tapahtuma on tarkoitettu Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille.

Verotusseminaari on alueen johtava kirjanpito- ja verotuksen koulutus -ja ajankohtaistapahtuma.

Ensimmäinen Verotusseminaari järjestettiin vuonna 1976. Tavoitteena tuolloin oli tarjota omalla alueella korkeatasoinen veroseminaari kohtuulliseen hintaan. Perusajatus ja tavoitteet ovat edelleen samat, ajankohtaisuus ja korkea laatu pysyvät.

Tervetuloa mukaan vuoden merkittävimpään verotuksen ja taloushallinnon tapahtumaan Seinäjoelle!

Tapahtuman kotisivut www.verotusseminaari.fi

Huom. toivomme, että jokaisesta osallistujasta täytetään oma ilmoittautumislomakkeensa.

Sisältö

Ohjelmaa päivitetään

Hinta

450 euroa / hlö koko seminaari 2pv
355 euroa / hlö yhteen päivään osallistuminen
Mikäli samasta yrityksestä on enemmän kuin kaksi osallistujaa, myönnetään alennus -20 % seuraavista osallistujista. Ilmoitathan tästä alennusoikeudesta viestikentässä.
Hintoihin lisätään alv 24 %. Laskutus jälkikäteen 7 pv netto.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen