Verotusseminaari 2019

Ilmoittaudu mukaan

Aika: 23.10.2019 klo 8:00 - 16:00
Paikka: Frami B, Auditorio 2, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 10.10.2019
Kouluttaja: useita
Kenelle Kaikille taloushallinnon parissa työskenteleville, toimitusjohtajille ja yrittäjille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tapahtuma on tarkoitettu Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille.

Verotusseminaari on alueen johtava kirjanpito- ja verotuksen koulutus -ja ajankohtaistapahtuma.

Ensimmäinen Verotusseminaari järjestettiin vuonna 1976. Tavoitteena tuolloin oli tarjota omalla alueella korkeatasoinen veroseminaari kohtuulliseen hintaan. Perusajatus ja tavoitteet ovat edelleen samat, ajankohtaisuus ja korkea laatu pysyvät.

Tervetuloa mukaan vuoden merkittävimpään verotuksen ja taloushallinnon tapahtumaan Seinäjoelle!

Verotusseminaari 2019 puhujina Keskukauppakamarin johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Vaasan Yliopiston vero-oikeuden professori Juha Lindgren, arvonlisäasiantuntija Karl-Johan Sigfrids, verotuksen ja laskentatoimen asiantuntija Risto Walden. Katsaus hallitusohjelmaan työllisyyden ja verotuksen osalta Keskuskauppakamarin pääekonomisti Mauri Kotamäen toimesta sekä herätellään taloushallinnon tietoturvauhkiin varautumaan OpSec Oy:n toimitusjohtaja Mika Lindbergin puheenvuorossa.

Torstain 24.10.2019 kahvi- ja lounastauoilla Verohallinnon infopiste käytettävissä seminaariin osallistujille.

Seminaarin ohjelma, puhujaesittelyt sekä ilmoittautumiset löydät www.verotusseminaari.fi

Hinta

470 euroa / hlö koko seminaari 2pv
360 euroa / hlö yhteen päivään osallistuminen, päivän voit itse valita ilmoittautuessasi
390 euroa / 2pv aineisto

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille tarkoitettu seminaari.

Hinnat sisältävät luennot, materiaalit, aamu- ja iltapäivän kahvitarjoilut, herkulliset lounaat sekä pysäköinnin Framin parkkitalossa. Osallistuja saa yhden tai molempien päivien esitysten materiaalin ilmoittautumisensa mukaan.

Mikäli samasta yrityksestä on enemmän kuin kaksi osallistujaa myönnetään alennus -20 % seuraavista osallistujista. Ilmoitathan tästä alennusoikeudesta viestikentässä.

Hintoihin lisätään alv 24 %. Laskutus jälkikäteen 7 pv netto. Tervetuloa!

Peruutusehto