Verotusseminaari 2017

Aika: 25.7.2017 klo
Paikka: Frami B, Auditorio 2, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ke 11.10.
Kouluttaja: Useita
Kenelle Kaikille taloushallinnon parissa työskenteleville.

Tapahtuma on tarkoitettu Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille.

Verotusseminaari on alueen johtava kirjanpito- ja verotuksen koulutus -ja ajankohtaistapahtuma. Seminaari on kaksipäiväinen, mutta seminaariin voi osallistua myös yhden päivän osalta.

Ensimmäinen Verotusseminaari järjestettiin vuonna 1976. Tavoitteena tuolloin oli tarjota omalla alueella korkeatasoinen veroseminaari kohtuulliseen hintaan. Perusajatus ja tavoitteet ovat edelleen samat, ajankohtaisuus ja korkea laatu pysyvät.

Tervetuloa mukaan vuoden merkittävimpään verotuksen ja taloushallinnon tapahtumaan!

Tapahtuman kotisivut

Huom. toivomme, että jokaisesta osallistujasta täytetään oma ilmoittautumislomakkeensa.

Sisältö

Sisältö tapahtuman kotisivuilla.

Hinta

koko seminaari 440 euroa
yhteen päivän osallistuminen 345 euroa

Mikäli samasta yrityksestä on enemmän kuin kaksi osallistujaa, myönnetään alennus -20 % seuraavista osallistujista. Ilmoita tästä alennusoikeudesta viestikentässä. Hintoihin lisätään alv 24 %. Laskutus jälkikäteen 7 pv netto.

Hinnat sisältävät luennot, materiaalit, aamu- ja iltapäivän kahvitarjoilut, herkulliset lounaat sekä pysäköinnin Framin parkkitalossa.

Ohjelma

2_A5 verotusseminaari flyeri etusivu 2017

Ohjelma tapahtuman kotisivuilla.

 

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.