Venture capital -sijoittaminen ja sopimukset | striimi

Aika: 11.10.2021 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 8.10.2021
Kouluttaja: Jonathan Andersin, Counsel, OTM Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy
Kenelle Koulutus sopii niin yrittäjille, pääoma- ja enkelisijoittajille kuin pääomasijoittamisen parissa työskenteleville asianajajille ja konsulteille.

Millainen on venture capital -sijoittamisen toimintamalli ja millaisia sopimuksia sijoittamiseen liittyy?

Tilaisuuden kouluttaja, Counsel, OTM Jonathan Andersin, on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä kotimaisia ja ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla.

Venture capital -sijoituksien määrä suomalaisiin startup-yrityksiin kasvoi koko 2010-luvun ajan, ja yhä useammat juristit ja muut ammattilaiset tekevät töitä venture capital -sijoitusten parissa. Samalla venture capital –sijoituksiin liittyvät sopimukset vaikuttavat yhä useamman suomalaisen startup-yrityksen toimintaan.

Tehokkaassa aamupäivän koulutuksessa perehdyt

• venture capital -sijoituksen vaiheisiin
  • venture capital -rahaston rakenteeseen ja toimintaan
  • sijoitus- ja osakassopimuksen sisältöön.

Koulutus sopii toimialasta riippumatta kaikille, jotka haluavat lisätietoa venture capital -sijoittamisen perusteista ja etenkin siihen liittyvistä sopimuksista ja niiden yleisimmistä ehdoista. Koulutus sopii niin yrittäjille, pääoma- ja enkelisijoittajille kuin pääomasijoittamisen parissa työskenteleville asianajajille ja konsulteille.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Counsel, OTM Jonathan Andersin asianajotoimisto DLA Piperin Helsingin toimistolta. Jonathan on yritys- ja rahoitusjärjestelyihin erikoistunut juristi, jonka painopistealueisiin kuuluvat erityisesti venture capital -sijoitukset, ja hän on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä niin kotimaisia kuin ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla.

Tutustu myös Jonathan Andersin uutuuskirjaan

Venture capital -sijoitukset – käsikirja rahoituskierroksille

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 440€ + alv 24%
Normaalihinta 550€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

12.55 Etäyhteyden avaus

13.00 Tervetuloa! Tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari

Counsel, OTM, Jonathan Andersin, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

• Venture capital –rahaston rakeenne ja toiminta
  • Venture capital –sijoituksen prosessi
  • Sijoitussopimuksen sisältö ja pääkohdat

14.30 tauko

14.45 Osakassopimuksen sisältö ja pääkohdat

16.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.