Varma assistentti – Näin olet esillä vakuuttavasti

Aika: 3.5.2017 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ma 24.4.
Kouluttaja: Ulla Vilkman, Timanttia Consulting Oy
Kenelle assistentit, sihteerit, asiantuntijat, asiakaspalvelutyöntekijät, myyjät

Kehitä omia vahvuuksiasi ja valmiuksiasi vuorovaikutukseen, tunnista oma tyylisi. Yhteistyöneuvottelut ja keskustelut sujuvat huomioituasi kuulijasi keskustelutyylin. Ennakkotehtävänä osallistujille laaditaan EASI -käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylikartoitus.

Assistentin työhön usein kuuluu toimiminen yhteistyössä monien eri tahojen kanssa niin organisaation sisällä kuin ulkopuolellakin. Mikäli työssäsi on tarpeen vakuuttaa keskustelukumppanisi, saada yhteistyö sujumaan erilaisissa työryhmissä tai esitellä asioita ryhmille, on tämä koulutus tarkoitettu sinulle.

 

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle paremmat valmiudet vakuuttavaan vuorovaikutukseen ja esiintymiseen tunnistamalla omat vahvuutesi vuorovaikutuksessa sekä opastamalla sinua huomioimaan keskustelukumppanin tai kuulijoiden vuorovaikutustyylit.

Koulutuksen jälkeen osaat

  • Hyödyntää omia vahvuuksiasi keskustelussa
  • Huomioida oman tyylisi vaikutukset kommunikoinnissa
  • Hyödyntää sanallisen ja sanattoman viestinnän mahdollisuuksia eri tilanteissa
  • Suunnitella vakuuttavan viestin keskustelukumppanillesi tai kuulijoillesi
  • Olet vakuuttavampi ja varmempi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa

Sisältö

  • Vahvuuteni ja kompastuskiveni vuorovaikuttajana
  • Viestintätyylillä on merkitystä – mitä ja miten sanotaan
  • Eri tyylien huomioiminen vuorovaikutustilanteissa
  • Eri tyylien huomiominen esiintymistilanteissa
  • Tärkeimmät kehityskohteeni viestijänä

Ennakkotehtävänä koulutukseen tehdään henkilökohtainen käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylin kartoitus (Master EASI), jonka tietoja osallistujat hyödyntävät oman kehittymisensä tukena.

Hinta

Jäsenhinta 325
Normaalihinta 525
Hinta sis. aamukahvi ja suolainen, koulutus, koulutusaineisto, lounas, iltapäiväkahvi ja pieni makea

Ohjelma

8.45 kahvi
9.00 koulutus
11.30 lounas
14.00 kahvi
16.00 koulutus päättyy

Kouluttajana toimii Ulla Vilkman, johtamisen ja esimiestyön kehittäjä, Timanttia Consulting Oy. Ulla kouluttaa yrityksissä ja organisaatioissa muun muassa etäjohtamisesta, joustavaan työhön sopivista työskentelytavoista, vuorovaikutuksesta ja yhteistyöstä. Ullalla on usean vuoden kokemus työelämän koulutuksista ja hän saa palautetta käytännönläheisestä ja keskustelevasta koulutustyylistään.  

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.