Vakuuttavuus ja vaikuttavuus etämyynnissä | etä

Aika: 18.3.2021 klo 12:00 - 15:00
Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 18.3.2021 klo 10 mennessä
Kouluttaja: puhe-ja viestintävalmentaja Terhi Meriläinen, Puheosuuskunta Vokomotiivi
Kenelle myyjät, asiakkuuksista vastaavat

Älä jää tuleen makaamaan tapaamisten estyessä vaan riuhtaise itsesi etämyynnin ammattilaiseksi ja kotiuta maailmalle jääneet kaupat!

Vahvista omaa ja organisaatiosi kilpailukykyä ja osallistu kaksiosaiseen Vakuuttavuus ja vaikuttavuus etämyynnissä -valmennukseen, joka on suunnattu omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille! Aina on tärkeää kehittää omaa osaamista -lopulta se näkyy viivan alla.

Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita:
-vuorovaikutteisuus ja asiakkaan kohtaaminen etämyynnissä
-asiakkaan odotusten täyttäminen ja ylittäminen

Valmennuspäivien välissä osallistujat valmistavat myyntityöhönsä liittyvän etämyyntidemon. Etämyyntidemot pidetään valmennuksen toisessa osassa. Demojen purku tapahtuu etänä pienryhmissä. Osallistujat saavat demostaan palautteen.

Kukin osallistuja osallistuu valmennuksen ensimmäiseen osaan 18.3.2021 klo 12-15 sekä YHTEEN seuraavista harjoitusryhmistä:

25.3. klo 9-12 ryhmä 1
25.3. klo 13-16 ryhmä 2
31.3. klo 12-15 ryhmä 3

Kurssilla tullaan käyttämään kamerayhteyttä molemmilla valmennuskerroilla. Varauduthan siis olemaan ääni- ja kamerayhteydessä!

Hyödynnä valmennus myös verkostoitumisen ja uusien liidien kannalta!

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 18.3. klo 10 mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Lisätiedot
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä p. 0400 568 900, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi

Etävalmennus 1

• miten teen etämyyntitapaamisesta kiinnostavan
  • miten saan asiakkaan osallistumaan
  • miten kohtaan asiakkaan ja rakennan luottamusta etämyyntitapaamisessa
  • miten täytän ja ylitän asiakkaan odotukset

Etävalmennus 2

• etämyyntidemot
  • valmentajan ja myyjäkollegoiden palaute

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset mukaan Teamsin kautta toteutettavaan koulutukseen. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii. Suosittelemme käyttämään kuulokkeita. Varauduthan avaamaan videoyhteys.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Jäsenetuhinta 495,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 695,00 € +alv 24 %

Hintoihin lisätään alv 24%.

Terhi Meriläinen, viestintävalmentaja Puheosuuskunta Vokomotiivi

Terhillä on kattavasti kokemusta myyntiin liittyvien viestintätarpeiden, vuorovaikutustaitojen, viestintätyylien ja kuuntelemisen valmentamisesta. Hän on puheviestinnän maisteri (FM) ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka on aiemmin sekä kouluttanut viestinnän ja vaikuttamisen teemoja useissa koulutusorganisaatioissa että toiminut viestintä- ja henkilöstöpäällikkönä IT-alan organisaatiossa.

Terhin valmennuksissa erilaiset oppijat tulevat huomioiduiksi ja tieto johtaa käytännön toimiin. Osallistujat myös saavat konkreettisia työvälineitä työarjen sujuvoittamiseen.