Vakuuttavuus ja vaikuttavuus etämyynnissä | webinaari

Aika: 5.2.2021 klo 8:45 - 12:00
Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 3.2.2021
Kouluttaja: Terhi Meriläinen, viestintävalmentaja Puheosuuskunta Vokomotiivi
Kenelle myyjät, asiakkuuksista vastaavat

Vahvista omaa ja organisaatiosi kilpailukykyä ja osallistu kaksiosaiseen Vakuuttavuus ja vaikuttavuus etämyynnissä -valmennukseen, joka on suunnattu omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille! Aina on tärkeää kehittää omaa osaamista -lopulta se näkyy viivan alla.

Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita:
-vuorovaikutteisuus ja asiakkaan kohtaaminen etämyynnissä
-asiakkaan odotusten täyttäminen ja ylittäminen

Valmennuspäivien välissä osallistujat valmistavat myyntityöhönsä liittyvän etämyyntidemon. Etämyyntidemot pidetään valmennuksen toisessa osassa. Demojen purku tapahtuu etänä pienryhmissä. Osallistujat saavat demostaan palautteen.

Kukin osallistuja osallistuu valmennuksen ensimmäiseen osaan 5.2.2021 klo 9-12 sekä YHTEEN seuraavista harjoitusryhmistä:

12.2. klo 9-12 ryhmä 1
19.2. klo 9-12 ryhmä 2
26.2. klo 9-12 ryhmä 3

Kurssilla tullaan käyttämään kamerayhteyttä molemmilla valmennuskerroilla. Varauduthan siis olemaan ääni- ja kamerayhteydessä!

Hyödynnä valmennus myös verkostoitumisen ja uusien liidien kannalta!

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 3.2. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Etävalmennus 1

• miten teen etämyyntitapaamisesta kiinnostavan
  • miten saan asiakkaan osallistumaan
  • miten kohtaan asiakkaan ja rakennan luottamusta etämyyntitapaamisessa
  • miten täytän ja ylitän asiakkaan odotukset

Etävalmennus 2

• etämyyntidemot
  • valmentajan ja myyjäkollegoiden palaute

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 495,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 695,00 € +alv 24 %

Terhi Meriläinen, viestintävalmentaja Puheosuuskunta Vokomotiivi

Terhillä on kattavasti kokemusta myyntiin liittyvien viestintätarpeiden, vuorovaikutustaitojen, viestintätyylien ja kuuntelemisen valmentamisesta. Hän on puheviestinnän maisteri (FM) ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka on aiemmin sekä kouluttanut viestinnän ja vaikuttamisen teemoja useissa koulutusorganisaatioissa että toiminut viestintä- ja henkilöstöpäällikkönä IT-alan organisaatiossa.

Terhin valmennuksissa erilaiset oppijat tulevat huomioiduiksi ja tieto johtaa käytännön toimiin. Osallistujat myös saavat konkreettisia työvälineitä työarjen sujuvoittamiseen.