Uusasiakashankinnan sparrauspäivä

Ilmoittaudu tästä

Aika: 8.10.2020 klo 9:30 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 1.10.2020
Kouluttaja: Petri Kiikkinen
Kenelle Uusasiakashankinnasta vastaaville henkilöille ja myyjät

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

”Haussa parempia huonoja päiviä”  

Sparrauspäivä selkiyttää osallistujien uusasiakashankinnan tarvetta sekä antaa käytännönläheisiä vinkkejä miten kannattaa toimia saavuttaakseen uusasiakashankinnan tavoitteet.  

Mitä hyödyt
Päivän lopuksi kaikilla on konkreettinen ja heti käyttöön otettava suunnitelma oman toiminnan tehostamiseksi.  

Kenelle? Sparrauspäivä on tarkoitettu kaikille yritysten uusasiakashankinnasta vastaaville henkilöille, jotka haluavat tehostaa omaa toimintaansa aina myynnin suunnitelmallisuudesta kaupan päättämiseen asti. Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä osallistujien yksilöllisten tarpeiden kartoittamiseksi.  

”Menestyksen suurin salaisuus on perusasioiden ylivoimainen hallinta käytännössä.”

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!  

Ilmoittauduthan 1.10. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Uusasiakashankinnan menestystekijät 

  • Mihin juuri minun pitää keskittyä saavuttaakseni tavoitteet (myynnin lähtöasema)? 

Systemaattinen ja tavoitteellinen myyntityö uusissa asiakkaissa 

  • Mihin myyntiprosessin vaiheeseen juuri minun pitää panostaa saavuttaakseni tavoitteeni? 

Koulutukseen osallistuneiden palautetta: 

  • Mahtava koulutustyyli – saimme mm. itse oivaltaa koulutettavien asioiden tärkeyden käytännöllisin esimerkein ja tehtävin 
  • Petri oli innostava ja asian tasalla oleva kouluttaja.  
  • Rauhallinen ja positiivinen ihminen, jota on helppo kuunnella ja seurata. Lisäksi keskittymistä asiaan ja jaksamista kurssipäivänä lisäsi varmasti se, että kurssilla oli paljon vuorovaikutusta, eli kun tehtiin ja keskusteltiin yhdessä Hyvä 
  • Punainen lanka oli selkeä ja päivä innostava! Suuri kiitos!  

Hinta

Jäsenetuhinta 365€ + alv 24%, Normaalihinta 550€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

9.15 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30 Koulutus alkaa
12.00-12.45 Lounas
14.00 Iltapäiväkaffeet
16.00 Koulutus päättyy 

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Petri Kiikkinen, Cash Flow Guidance - CFG Oy Ltd.

Petri Kiikkinen, Cash Flow Guidance - CFG Oy Ltd.

Myyntivalmentajaksi Petri on kulkenut tennisvalmennuksen kautta. Hän siirtyi pelaajasta valmentajaksi ja työskenteli päätoimisena tennisvalmentajana kahdeksan vuotta kouluttaen mm. Suomen Tennisliiton seuravalmentajia. Myyntikokemusta hän on kartuttanut informaatiojärjestelmien (Insta Oy) ja tulostuksen- sekä dokumentoinnin hallinnan puolelta (Canon Oy). Petri työskenteli yritysvalmentajana Mercuri International Oy:ssä, TJ Consulting Oy:ssä, Cash Flow Guidande Oy:ssä ja nyt hän toimii Innolinkillä tiedolla johtamisen valmentajana keskittyen yritysten ja yhteisöjen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen pohjautuen kovaan dataan, tutkimuspohjaiseen tietoon sekä hiljaiseen tietoon. 

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.