Uusasiakashankinnan sparrauspäivä | lähikoulutus

Ilmoittaudu tästä

Aika: 27.1.2022 klo 8:45 - 16:00
Paikka: OmaSp Stadion, SJK Lounge
Ilmoittaudu viimeistään 21.1.2022
Kouluttaja: Petri Kiikkinen, Yritysvalmentaja Turboteam Oy
Kenelle Sparrauspäivä on tarkoitettu myyjille, uusasiakashankinnasta vastaaville henkilöille ja kaikille, jotka haluavat tehostaa omaa toimintaansa aina myynnin suunnitelmallisuudesta kaupan päättämiseen asti.

 

  • Tuottaako uusasiakashankinta harmaita hiuksia?
  • Oletko pohtinut, miten saisit lisää asiakkaita?
  • Miten saavuttaa tavoitteet?

Uusasiakashankinnan sparrauspäivästä saat käytännönläheisiä vinkkejä sekä konkreettisen ja heti käyttöön otettavan suunnitelman oman uusiasiakashankinnan tehostamiseksi.

”Menestyksen suurin salaisuus on perusasioiden ylivoimainen hallinta käytännössä.”

Sisältö

  • Tuottaako uusasiakashankinta harmaita hiuksia?
  • Oletko pohtinut, miten saisit lisää asiakkaita?
  • Miten saavuttaa tavoitteet?

Uusasiakashankinnan sparrauspäivästä saat käytännönläheisiä vinkkejä sekä konkreettisen ja heti käyttöön otettavan suunnitelman oman uusiasiakashankinnan tehostamiseksi.

Kenelle:
Sparrauspäivä on tarkoitettu ​​​​​​​myyjille, uusasiakashankinnasta vastaaville henkilöille ja kaikille, jotka haluavat tehostaa omaa toimintaansa aina myynnin suunnitelmallisuudesta kaupan päättämiseen asti. Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä yksilöllisten tarpeiden kartoittamiseksi.

Valmistautuminen:
Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä osallistujien yksilöllisten tarpeiden kartoittamiseksi.

”Menestyksen suurin salaisuus on perusasioiden ylivoimainen hallinta käytännössä.”

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

 

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 oireita, (kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta) pyydämme sinua ottamaan yhteyttä, niin sovitaan sinun kannaltasi paras toimintamalli. Tilallesi voi tulla myös yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. ​​​​​​​Ilmoita muutoksista puh. 06 429 8100 tai ep@kauppakamari.fi

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua maksutta 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta.

Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun. Jos henkilö jättää saapumatta paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun.

Hinta

Jäsenetuhinta 390€ + alv 24%
Normaalihinta 520€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Mikäli tarvitset lisätietoja, vaihtoehtoisen osallistumistavan tai ryhmätarjouksen, otathan yhteyttä:
asiakaspalvelu, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari puh. 06 429 8100 tai ep@kauppakamari.fi

Ohjelma

klo 8.45 kahvit suolaisella

klo 9.00 aloitus

klo 11.00 lounas

klo 14.00 kahvit makealla

klo 16.00 päivä päättyy

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.