Työturvallisuuslain yleiset velvoitteet työnantajalle | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 10.9.2021 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 9.9.2021
Kouluttaja: Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy
Kenelle Yritysten HR:lle, johdolle, esimiehille ja kaikille, joiden tehtäviin ja vastuisiin kuuluu työsuojeluasiat.

Työturvallisuuslaki asettaa ja luo perustan työpaikkojen toiminnalle ja työyhteisöjen vuorovaikutukselle – olipa työpaikka sitten toimistolla tai kotona. Työsuojelukysymyksiin liittyy merkittäviä vastuita työnantajalle ja esimiehille, mutta niitä voidaan pyrkiä hallitsemaan ennaltaehkäisevästi hyvällä työsuojelutoiminnalla.

Asiantuntija:
Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy

Työturvallisuuslain yleiset velvoitteet työnantajalle

• Mitä velvoitteita työturvallisuuslaki asettaa työnantajalle erityisesti asiantuntija- ja toimistotyössä?
  • Miten vastuu työturvallisuusvelvoitteista jakautuu työnantajayhtiön sisällä?
  • Mitä on epäasiallinen kohtelu ja miten työnantajan tulee reagoida siihen?Miten työturvallisuusriskejä voidaan hallita jo ennakolta?

Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 390€ + alv 24%
Normaalihinta 490€ + alv 24%

Lisäosallistujan etu:

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Etäyhteyden avaaminen

Työturvallisuuslain yleiset velvoitteet työnantajalle

• Miten vastuu työturvallisuusvelvoitteista jakautuu työnantajayhtiön sisällä?
  • Mitä on epäasiallinen kohtelu ja miten työnantajan tulee reagoida siihen? Miten työturvallisuusriskejä voidaan hallita jo ennakolta?Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy12.00
    Tilaisuus päättyy

Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy

Riikka Autio on työoikeuteen ja työoikeudellisiin riitoihin erikoistunut asianajaja ja Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy:n osakas. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus työsuhdejuridiikasta asianajotoimistossa ja yrityksessä. Autio toimii yksityisen ja julkisen sektorin työnantajien neuvonantajana.