Työsuojelu ja työaikalaki etätyössä ja liikkuvassa työssä | striimi

Aika: 1.6.2021 klo 8:50 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2021
Kouluttaja: Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy
Kenelle Työnantajille ja henkilöstövastaaville

Ajasta ja paikasta riippumattoman työnteko yleistyy, ja työntekijät toivovat entistä enemmän työn ja muun elämän yhteensovittamista. Joustojen lisäksi työssä jaksaminen ja työaikoihin liittyvä vastuunjako työnantajan ja työntekijän välillä puhututtavat työpaikoilla.

Koulutuksessa käydään läpi muun ohella seuraavia kysymyksiä:

• Miten työnantajan työturvallisuusvelvoitteet soveltuvat, kun työtä ei tehdä työnantajan toimitiloissa?
  • Miten työnantajan tulee toimia, kun työntekijä kokee työssä kuormittumista?
  • Miten uusi työaikalaki vastaa tarpeeseen saada joustoja työntekotapoihin?

Asiantuntija:
Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy

Ilmoittauduthan 30.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Työsuojelu ja työaikalaki etätyössä ja liikkuvassa työssä

• Miten työnantajan tulee toimia, kun työntekijä kokee työssä kuormittumista?
  • Miten uusi työaikalaki vastaa tarpeeseen saada joustoja työntekotapoihin?

Asianajaja Riikka Autio, Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy

12.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Riikka Autio Lakimies Asianajotoimisto DLA Piper Finlad Oy

Riikka Autio on työoikeuteen ja työoikeudellisiin riitoihin erikoistunut asianajaja ja Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy:n osakas. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus työsuhdejuridiikasta asianajotoimistossa ja yrityksessä. Autio toimii yksityisen ja julkisen sektorin työnantajien neuvonantajana.