Työsuhteen päättämistilanteet – henkilöön liittyvät päättämissyyt | striimi

Aika: 28.10.2021 klo 8:50 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 27.10.2021
Kouluttaja: Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Koulutuksessa saat tietoa niistä asioista, jotka pitää ottaa huomioon kun työntekijän työsuhde päätetään työntekijästä johtuvin syin. Päivittämällä tietosi varmistat, että toimit lain edellyttämällä tavalla työsuhteen päättämistilanteissa.

Koulutuksessa kuulet mm. millaisissa tilanteissa työsuhteen voi päättää, pitääkö aina ensin antaa varoitus ja mistä varoituksen voi antaa. Kuulet myös mitä irtisanomismenettelyn osalta pitää ottaa huomioon, ja jos työsuhde päätetään rahalla, mitä päättämissopimukseen tulee kirjata.

Päivitä tietosi lain edellyttämistä tavoista toimia oikein työsuhteen päättämistilanteissa kauppakamarin oman lakimiehen johdolla.

Koulutus on hyödyllinen henkilöstöasioista vastaaville, esimiehille ja kaikille, jotka vastaavat työsuhdeasioista.

Koulutuksen hyödyt:

• kuulet, millaisilla perusteilla työnantaja voi päättää työsuhteen
  • opit mikä on työsuhteen päättämisen ja työsuhteen purkamisen erot
  • kuulet varoituskäytännön merkityksestä työsuhteen päättämisessä.

8.50 Etäyhteyden avaus

Työsuhteen päättämistilanteet – henkilöön liittyvät päättämissyyt

• päättämisperusteet
  • varoitus
  • erilaiset ongelmatilanteet
  • työsuhteen päättämismenettely eri tilanteissa
  • työsuhteen päättäminen sopimalla

12.00 Tilaisuus päättyy

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

JÄSENETUHINTA 390,00 € (+alv 24 %, 93,60 €)
HINTA 490,00 € (+alv 24 %, 117,60 €)

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.
Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta.
Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti. Viimeksi julkaistut teokset ovat Työsopimuslaki käytännönläheisesti, Työsuhde tutuksi – esimiehen selviytymisopas, Yhteistoimintalaki käytännönläheisesti, Työsuhde käytännönläheisesti ja Työpaikan poissaolot käytännönläheisesti. Lisäksi Parnila on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.