Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen | striimi

Aika: 17.5.2021 klo 8:50 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 14.5.2021
Kouluttaja: Alexa Kavasto, OTM, AK Law Oy
Kenelle Työehtojen parissa työskenteleville

Työnantajan voi olla vaikea hahmottaa, mistä lähteistä työsuhteen ehdot tulevat ja mikä on näiden välinen etusija. Muutoksiin on mahdollista myös ennakolta varautua työsopimusten loppuun mietityin ehtokirjauksin. Nyt etenkin poikkeusolojen vallitessa työnantajalle voi tulla tarve muuttaa työsuhteen ehtoja nopeastikin.

Tämän käytännönläheisen koulutuksen jälkeen tiedät

• miten valitset oikean menettelytavan ehtomuutoksen aikaansaamiseksi eli milloin ehtomuutokset ovat mahdollisia puhtaasti työnantajan yksipuolisella määräyksellä
  • milloin on syytä turvautua ehtomuutoksista sopimiseen työntekijän kanssa tai irtisanomismenettelyyn ehtomuutoksen aikaansaamiseksi.

Asiantuntija:
Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Ilmoittauduthan 14.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen

• työsuhteen ehtojen määräytyminen
  • miten käytäntö vakiintuu työsuhteen ehdoksi?
  • työsuhteen ehtojen välinen etusijajärjestys
  • työnantajan oikeus muuttaa yksipuolisesti työsuhteen ehtoja
  • työsuhteen ehtojen muuttaminen sopimalla
  • yhteistoimintamenettelyä vaativat muutostilanteet

Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

12.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Alexa Kavasto Lakimies, OTM AK Law Oy

Alexa Kavasto on työoikeuteen erikoistunut lakimies, joka toimii tällä hetkellä oikeustieteellisessä tiedekunnassa väitöskirjatutkijana. Kavasto on toiminut useamman vuoden ajan asianajotoimistossa työoikeuteen erikoistuneena lakimiehenä. Kavasto on kirjoittanut useita työoikeudellisia julkaisuja ja pitänyt lukuisia suosittuja työoikeuden alaan liittyviä koulutustilaisuuksia.