Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen | Seinäjoki

Paikka: Seinäjoki, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 28.1.2021
Kouluttaja: Lakimies, OTM Alexa Kavasto, KA Law Oy

Työnantajan voi olla vaikea hahmottaa, mistä lähteistä työsuhteen ehdot tulevat ja mikä on näiden ehtojen välinen etusija. Muutoksiin on mahdollista myös ennakolta varautua työsopimusten loppuun mietityin ehtokirjauksin. Nyt etenkin poikkeusolojen vallitessa työnantajalle voi tulla tarve muuttaa työsuhteen ehtoja nopeastikin.

Tämän käytännönläheisen koulutuksen käytyäsi tiedät, miten valitset oikean menettelytavan ehtomuutoksen aikaansaamiseksi eli milloin ehtomuutokset ovat mahdollisia puhtaasti työnantajan yksipuolisella määräyksellä ja milloin on syytä turvautua ehtomuutoksista sopimiseen työntekijän kanssa tai irtisanomismenettelyyn ehtomuutoksen aikaansaamiseksi.

Ilmoittauduthan 28.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

• Työsuhteen ehtojen määräytyminen
  • Miten käytäntö vakiintuu työsuhteen ehdoksi?
  • Työsuhteen ehtojen välinen etusijajärjestys
  • Työnantajan oikeus muuttaa yksipuolisesti työsuhteen ehtoja
  • Työsuhteen ehtojen muuttaminen sopimalla
  • Yhteistoimintamenettelyä vaativat muutostilanteet

Jäsenetuhinta 320,00 €
Hinta 480,00 €

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut lähikoulutuksessa. Hintoihin lisätään alv 24%.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

12:00 Lounas
12:45 Ilmoittautuminen ja tulokahvit
13.00 Tilaisuuden avaus
14.30 tauko
16.00 koulutus päättyy

Asiantuntijana lakimies, OTM Alexa Kavasto, KA Law Oy

Alexa Kavasto on työoikeuteen erikoistunut lakimies, joka toimii tällä hetkellä oikeustieteellisessä tiedekunnassa väitöskirjatutkijana. Kavasto on toiminut useamman vuoden ajan asianajotoimistossa työoikeuteen erikoistuneena lakimiehenä. Kavasto on kirjoittanut useita työoikeudellisia julkaisuja ja pitänyt lukuisia suosittuja työoikeuden alaan liittyviä koulutustilaisuuksia.