Työpaikan keskeiset henkilöstösuunnitelmat

Ilmoittaudu tästä

Aika: 6.11.2019 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90
Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2019
Kouluttaja: Kati Mattinen

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tule päivittämään tietosi!

Koulutuksessa käydään läpi työnantajaa koskevat keskeiset henkilöstösuunnitelmat ja esitellään eri laeista löytyvät velvoitteet selkeästi ja käytännönläheisesti.

Koulutuksen jälkeen tiedät millaisia henkilöstöön liittyviä suunnitelmia työpaikalla tulee laatia ja tunnet sisältövaatimuksien suunnitelmat. Tavoitteena on, että saat työpaikallesi vietäväksi
työkaluja suunnitelmien käytännön toteutukseen.

Koulutuksesta annettua palautetta:

”Sain koulutuksesta sen, mitä olin tullut hakemaan. Olen todella tyytyväinen päivään.”
”Kiitos informatiivisesta luennosta.”
”Kiitos hyvästä ja inspiroivasta luennosta!”

Sisältö

Työpaikan keskeiset henkilöstösuunnitelmat
• tasa-arvosuunnitelma
• yhdenvertaisuussuunnitelma
• henkilöstö- ja koulutussuunnitelma
• sähköisen työskentelyn pelisäännöt

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >

Hinta

Jäsenhinta 280,00€
Normaalihinta 380,00€

Hintoihin lisätään ALV 24 %. Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut, aineiston sekä luennon.

Ohjelma

8:45 ilmoittautuminen ja aamukaffit suolaasella
9:00 Tilaisuus alkaa
12:00 Kiitos tilaisuudesta!

Lakimies, VT Kati Mattila, Helsingin seudun kauppakamari

Lakimies, VT Kati Mattila, Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä koulutta. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.