Työoikeutta esimiehille

Aika: 27.4.2017 klo 8:45
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ti 18.4. Koulutus toteutuu, mukaan pääsee ma 24.4. kuluessa paikan varaamalla.
Kouluttaja: Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle esimiehet, johtajat, HR

Työsuhteiden eri vaiheissa tarvitaan tietoa. Tasapuolinen kohtelu, poissaolotilanteet, työsuhteen päättäminen ja lukuisat haasteellisetkin kohdat täydentyvät päivän aikana.
Mitä jokaisen esimiehen tulee tietää työntekijöiden tasapuolisesta kohtelusta? Miten toimia erilaisissa poissaolotilanteissa? Miten hoidat työsuhteen päättämisen oikein? Näihin ja lukuisiin muihin haasteellisiin kysymyksiin saat vastauksen koulutuspäivän aikana.

Sisältö

Työsopimuksen tekeminen ja työsuhteen ehdot
Työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet
Työhönotto
Työsopimuksen muoto ja kesto
Työnantajan työnjohto-oikeus
Työsuhteen ehtojen määräytyminen ja muuttaminen
Tasapuolinen kohtelu ja syrjinnän kiellot

Poissaolot
Sairauspoissaolot
Vuosiloman antaminen
Työsuhteeseen liittyvät vapaat

Työsuhteen päättäminen henkilökohtaisilla perusteilla
Työpaikan ongelmatilanteet, mm. ohjeiden vastainen menettely ja työtehtävien laiminlyönti
Koeaikapurku, työsuhteen purkaminen, raukeaminen ja purkautuneena pitäminen
Irtisanomismenettely

Hinta

Jäsenhinta 325
Normaalihinta 525
Hinta sis. aamukahvi ja suolainen, koulutus, koulutusaineisto, lounas, iltapäiväkahvi ja pieni makea

Ohjelma

8.45 kahvi
9.00 koulutus
12.00 lounas
14.00 kahvi
16.00 koulutus päättyy

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen. ”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”  

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.