Työoikeutta esimiehille

Ilmoittaudu tästä

Aika: 6.11.2019 klo 12:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90
Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2019
Kouluttaja: Kati Mattinen
Kenelle esimiehet, johtajat, HR

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Työoikeus on aihealue, jonka hallintaa esimiehenä työskentelevän on syytä pitää yllä toimiakseen tasapuolisesti, mielekkäästi ja ennen kaikkea laillisesti.

Työsuhteiden eri vaiheissa tarvitaan tietoa: tasapuolinen kohtelu, poissaolotilanteet, työsuhteen päättäminen ja lukuisat haasteellisetkin kohdat täydentyvät päivän aikana.

Koulutus on tarkoitettu työsuhteisiin liittyviä päätöksiä tekeville esimiehille ja asiantuntijoille.

Sisältö

  • Mitä jokaisen esimiehen tulee tietää työntekijöiden tasapuolisesta kohtelusta?
  • Miten toimia erilaisissa poissaolotilanteissa?
  • Miten hoidat työsuhteen päättämisen oikein?
  • Työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet
  • Keskeisiä työsopimusehtoja
  • Poissaoloista ja vuosilomista
  • Työaika-asiaa
  • Työsuhteen päättämisestä

Näihin ja lukuisiin muihin haasteellisiin kysymyksiin saat vastauksen koulutuspäivän aikana.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ –>

Pidä huoli osaamisestasi ja päivitä tietosi – puolen päivän infopläjäys on hyvä niin uusille esimiehille kuin kertauksena pidempään toimineille!

”Nämä ovat ns. ”takuuvarmoja” koulutuspäiviä. Koskaan ei ole Mattisen koulutus ollut pettymys, vaan sieltä on aina saanut odotusten mukaisen informaatiopläjäyksen evääksi töihin. Sen lisäksi että sisältö on hyvä, aiheet käydään läpi ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti.”

Hinta

Jäsenhinta 280,00€
Normaalihinta 350,00€

Hintoihin lisätään ALV 24 %. Hinnat sisältävät ohjelmassa mainitut tarjoilut, aineiston sekä luennon.

Ohjelma

12:45 Ilmoittautuminen alkaa
13:00 Koulutus alkaa
14:30 Kaffeet makian kera
16:00 Kiitos tilaisuudesta!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Lakimies Kati Mattila, Helsingin seudun kauppakamari

Lakimies Kati Mattila, Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen