Työoikeuden ajankohtaispäivä

Paikka: Komia kabinetti, Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ke 1.11.2017
Kouluttaja: Kati Mattinen
Kenelle Johtajat, päälliköt, HR, esimiehet.

Työoikeuden ajankohtaispäivässä käydään läpi muun muassa ajankohtaisia lakimuutoksia ja uutta oikeuskäytäntöä sekä perehdytään määräaikaisiin työsopimuksiin ja erilaisiin yhteistoimintalain mukaisiin velvollisuuksiin.

Mikä työnantajan lisätyön tarjoamisvelvollisuus osa-aikatyöntekijälle tarkoittaa käytännössä? Millaisia nollatyösopimuksiin liittyviä lakimuutoksia on tulossa? Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin saat vastauksen koulutuspäivän aikana.

• uusia ja tulevia lakimuutoksia
    • työaikalain muuttamisesta
    • tietosuojauudistuksesta
    • muita lakimuutoksia, mm. työnantajan ilmoitusvelvollisuudet
  • uutta oikeuskäytäntöä
  • määräaikaisista työsopimuksista
  • yhteistoimintalain neuvotteluvelvoitteista

Jäsenhinta 350 euroa
Normaalihinta 525 euroa

Hinta sis. kahvitukset, lounaan, koulutuksen ja koulutusmateriaalin.

9:15 aamukahvit
9:30 koulutus alkaa
12:00 lounas
14:00 iltapäiväkahvit
16:00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen. ”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”