Työhyvinvoinnin johtaminen – kaikki hyötyvät! | striimi

Aika: 31.8.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 29.8.2021
Kouluttaja: Maritta Joki esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Mentoritas Oy
Kenelle johtajille ja esimiehille

Työhyvinvointi ja sen johtaminen on keskiössä tämän päivän johtamisessa. Maailman nopeat muutokset haastavat jokaista sopeutumaan uusiin toimintatapoihin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Se, mikä eilen oli vielä ihan itsestään selvää, ei ole sitä enää välttämättä tänään. Yleinen turvallisuuden tunne on monin paikoin näin koronakaaoksen keskellä rikki ja se tuo uusia haasteita myös johtamiseen.

Parhaimmillaan johtaminen ja työyhteisön toimivuus tukee, innostaa ja kannustaa työntekijöitä. Ilmapiiri on avoin, se innostaa ideoiden jakamiseen ja kokeilemiseen ja varmistaa, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi. Ilman turvan tunnetta, varautuneisuus, vuorovakutussuhteiden jännitteet ja erilaiset selviytymiskeinot vievät energiaa tavoitteiden saavuttamisesta ja syövät työyhteisön täyttä potentiaalia.

Valmentava johtamisote, hyvä itsetuntemus ja kyky olla läsnä myös etätyömaailmassa ovat työhyvinvoinnin johtamisessa ensiarvoisen tärkeitä teemoja. Mikä työhyvinvoinnin johtamisessa on johdon, esimiesten tai työyhteisön jäsenten vastuulla? Mihin kukakin voi vaikuttaa ja mistä jokaisen tulee kantaa vastuuta?

Asiantuntija:
Esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Maritta Joki, Mentoritas Oy

Ilmoittauduthan 29.8. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Työhyvinvoinnin johtaminen ja sen merkitys muuttuvassa maailmassa

• Millainen on hyvinvoiva työyhteisö?
  • Työkykyjohtaminen ja varhainen puuttuminen – mistä elementeistä koostuu?
  • Jännitteitä vuorovaikutussuhteissa – miten vähennetään?
  • Mikä on esimiehen, mikä työyhteisön jäsenen vastuulla?
  • Hyvinvoivassa työyhteisössä kaikki voittavat

Esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Maritta Joki, Mentoritas Oy

12.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 390€ + alv 24%
Normaalihinta 490€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Maritta Joki esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Mentoritas Oy

Maritta Joki on kokenut esimies-, työyhteisö- ja vuorovaikutusvalmentaja, mentori ja coach ja hänellä on vuosien kokemus johto-, esimies- ja henkilöstöalan tehtävistä ja projekteista. Maritta työskentelee Mentoritas Oy:ssä, jonka missiona on rakentaa  yhdessä yritysten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa paremman johtamisen, vuorovaikutuksen ja henkilöstötyön kulttuuria sekä oikeanlaista asennetta, vastuullisuutta ja tuloksellisuutta.