Tunneäly myyntityössä

Aika: 4.6.2019 klo 8:45 - 15:30
Paikka: Seinäjoki, ilmoitetaan myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 28.5.2019
Kouluttaja: Mikko Parikka, Adeptus Partners Oy
Kenelle myyjille, myyntijohtajille, markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville, yrittäjälle

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tunneäly myyntityössä™-valmennuksessa käsittelemme tunnetaitojen merkitystä myyntityössä. Myyminen on viime kädessä toisen ihmisen kohtaamista ja auttamista ja tunnekokemus saa asiakkaan palaamaan aina samaan kauppaan. Oletko samaa mieltä?

Ostokäyttäytyminen on menestystekijä, jota ohjaa järki ja ennen kaikkea tunne. Mitä asiakas hakee, mitä tunteita on tilanteessa mukana? Tutustumme ja määrittelemme käytännönläheisesti mitä tunneäly ja tunnetaidot tarkoittavat ja miten ne ilmenevät asiakaskontakteissa. Ostamisen tapa muuttuu yhä radikaalisti, alasta riippumatta.

Perehdymme asiakkaiden ostopäätösprosessiin ja ostamisen psykologiaan. Tutkijat ovat vuosia tutkineet miten me ihmiset muodostamme ostopäätöksiä ja tätä tietoa me voimme käyttää hyväksemme myyntityössä. Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut. Asiakaskokemukset syntyvät eri tavalla kuin ennen. Siksi kilpailussa menestyminen ja kasvu vaativat myyjältä toimintatapojen uudistamista ja pitkäjänteistä harjoittelua. Myynnintekijä, markkinoija, viestijä – pysy muutoksessa mukana.

Koulutuksen valmentaja Mikko Parikan (Adeptus Partners Oy) intohimona on pureutua myyjien tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua ”täytyy”-asennosta ”haluan”-ajatteluksi. Tämä asennemuutos on vaikuttavien ja onnistuneiden valmennusten ytimessä.

Valmennuksen jälkeen tiedät:
• Tunnetaitojen merkitys menestystekijänä
• Miten myyntipelot ilmenevät meillä myyjillä?
• Mitä asiakas miettii ostaessaan?
• Mikä ohjaa ostopäätöstä?
• Millä tavalla haastan asiakkaan näkemään asiat uudella tavalla?
• Miten erotun ja rakennan kuilun suhteessa kilpailijoihin?

Haluatko sinä kehittyä entistä paremmaksi myyjäksi?
Tervetuloa ”Tunneäly myyntityössä™ -valmennukseen!

Tervetuloa mukaan!

Sisältö

Tunneäly” – määritellään tunneäly ja tunnetaidot

Tunnetaitojen merkitys menestystekijänä

Myyntiesteet
Miten myyntipelot ilmenevät meillä myyjillä?
Miten tunnistan myyntiesteeni?

Mitä asiakas miettii ostaessaan? 
Tunnedriverit vs. Businessdriverit

Avauksen merkitys kohtaamisessa

Mikä ohjaa ostopäätöstä?

  • Haastajamyynti ja ostopäätöspsykologia
    Millä tavalla haastan asiakkaan näkemään asiat uudella tavalla? Miten erotun ja rakennan kuilun suhteessa kilpailijoihin?

Uskallus ja positiivisen kierteen ylläpito

”Hyvä aihe, hyvä puhuja, asioita jotka ehkä päivänselviä, mutta esitetty hyvin käytännönläheisesti ja sovellettavissa muuhunkin kuin myyntiin. Sopii myös markkinointi- ja viestintäkoulutuksen osaksi.”

Hinta

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

8.45 aamukaffit suolaasen kanssa
9.00 koulutus alkaa
12.00 lounas
14.30 kaffit makian kanssa
15.30 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Mikko Parikka

Mikko Parikka

Mikko aka ”Myynnin Elastinen” on innokas tunnetaitosparraaja ja toimii Adeptus Partners Oy:ssä toimitusjohtajana.Mikon lempiaiheita ovat tunneäly, johtaminen ja myynti.

Mikko Parikka on toiminut 30 vuotta myynnin ja myynnin johtamisen eri tehtävissä. Hänen eritysosaamisaluettaan ovat tunnetaito-valmennukset sekä valmennettavan henkilökohtaisen menestyksen varmistaminen coaching-menetelmin. 

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen