Tilinpäätös, verotus ja veroilmoituksen toimittaminen

Aika: 24.1.2020 klo 9:30 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, Lakeus-Sali, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 16.1.2020
Kouluttaja: veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle taloushallinnon osaajat

Tervetuloa koulutukseen, jossa käsitellään kattavasti tilinpäätöksen tekemiseen liittyvät keskeisimmät arvostus- ja jaksotussäännökset. Edellä mainittuja käsitellään osakeyhtiön kirjanpidon ja verotuksen näkökulmasta. Kirjanpidon ja verotuksen eroja käydään läpi laajasti. Veroilmoituslomakkeiden lukujen johtaminen tilinpäätöksestä käsitellään käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Koulutuksen yhteydessä laskemme verotettavaa tuloa aidon kirjanpitomateriaalin avulla. Tilaisuudessa käsitellään myös verotuksen toimittamista ja muutoksenhakua. Koulutuksessa on huomioitu kirjanpitolain ja verotusmenettelylain muutokset.

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 16.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Käytännön kirjanpidossa huomioitavat verosäännökset
· Vähennyskelvottomat ja verovapaat erät
· Tulolähdejako

Tilinpäätöksen laatiminen
· Tilinpäätöksen yleiset periaatteet, arvostus- ja jaksotussäännökset
· Tilinpäätöksen sisältö

Tuloslaskelman erät veroilmoituksessa
· Tulolähteiden merkitys
· Tuloslaskelman lukujen esittäminen 6B-lomakkeella

Tase-erät kirjanpidossa ja verotuksessa
· Pysyvät vastaavat, vaihtuvat vastaavat, vieras pääoma ja oma pääoma
· Tilinpäätössiirtojen kertymä ja pakolliset varaukset

Verotettavan tulon laskelma
· Kirjanpidon tuloksen ja verotettavan tulon erot
· Vahvistetut tappiot

Veroilmoituksen laatiminen
· 6B-lomake ja yleisimmät liitelomakkeet
· Sähköinen lähettäminen

Verotuksen toimittaminen
· Verotuksen valmistuminen
· Muutoksenhaku

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.45 Tilaisuuden avaus
12.00 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Asiantuntijana toimii veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari. Koivumäki on toiminut Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana 1.2.2011 alkaen. Aiemmin hän työskenteli Pretaxissa Senior Advisorina. Koivumäki on myös erittäin pidetty luennoitsija Kauppakamarin tilaisuuksissa.