Tilinpäätös puhuu – ulkoisen laskennan päivä

Aika: 11.9.2017 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli, tila B220, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään Ilmoittautumisaikaa jatkettu: 6.9.
Kouluttaja: Sanna Järviaho
Kenelle Yrittäjät, yrityksen johto, esimiehet tai muut asiasta kiinnostuneet

Koulutuksessa käsitellään tilinpäätös kokonaisuutena sekä keskeisimpiä tunnuslukuja. Koulutus sisältää kouluttajan ennakkopuhelinkeskustelun. Kouluttaja soittaa osallistuviin yrityksiin 4.-8.9. Mainitse puhelun kohdehenkilö ja puhelinnumero ja mahdollinen soittotoiveaika ilmoittautuessasi.

Tilinpäätös kokonaisuutena
– Tulos ja tase
– Rahoituslaskelma
– Liitetiedot
– Toimintakertomus

Keskeisimmät tunnusluvut
– Yksittäisten tuloslaskelma- ja tase-erien informaatioarvo
– Kannattavuuden tunnusluvut
– Maksuvalmiuden tunnusluvut
– Vakavaraisuuden tunnusluvut

Jäsenhinta 350 euroa
Normaalihinta 525 euroa
Hinta sis. aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, koulutuksen, koulutusaineiston ja puhelinkeskustelun ennakkoon

8.45 aamukahvit
9.00 koulutus alkaa
12.00 lounas
14.00 iltapäiväkahvit
16.00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Sanna Järviaho

KTM Sanna Järviaho, Idecon. Sannalla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus yritysten taloushallinnosta, tilaus- ja toimitusprosesseista sekä laadusta. Hän on työskennellyt  talouspäällikkönä, business controllerina sekä johtanut tilaus- toimitus- ja laatuprosessia. Kuulunut useisiin johto- ja ohjausryhmiin. Sanna osaa avata taloushallinnon eri osa-alueiden, lukujen ja raporttien sisältöä käytännönläheisesti, ymmärrettävästi ja liiketoimintalähtöisesti.