Tilinpäätös puhuu – ulkoisen laskennan päivä

Aika: 11.9.2017 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli, tila B220, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään Ilmoittautumisaikaa jatkettu: 6.9.
Kouluttaja: Sanna Järviaho
Kenelle Yrittäjät, yrityksen johto, esimiehet tai muut asiasta kiinnostuneet

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Koulutuksessa käsitellään tilinpäätös kokonaisuutena sekä keskeisimpiä tunnuslukuja. Koulutus sisältää kouluttajan ennakkopuhelinkeskustelun. Kouluttaja soittaa osallistuviin yrityksiin 4.-8.9. Mainitse puhelun kohdehenkilö ja puhelinnumero ja mahdollinen soittotoiveaika ilmoittautuessasi.

Sisältö

Tilinpäätös kokonaisuutena
– Tulos ja tase
– Rahoituslaskelma
– Liitetiedot
– Toimintakertomus

Keskeisimmät tunnusluvut
– Yksittäisten tuloslaskelma- ja tase-erien informaatioarvo
– Kannattavuuden tunnusluvut
– Maksuvalmiuden tunnusluvut
– Vakavaraisuuden tunnusluvut

Hinta

Jäsenhinta 350 euroa
Normaalihinta 525 euroa
Hinta sis. aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, koulutuksen, koulutusaineiston ja puhelinkeskustelun ennakkoon

Ohjelma

8.45 aamukahvit
9.00 koulutus alkaa
12.00 lounas
14.00 iltapäiväkahvit
16.00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Sanna Järviaho
Sanna Järviaho

KTM Sanna Järviaho, Idecon. Sannalla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus yritysten taloushallinnosta, tilaus- ja toimitusprosesseista sekä laadusta. Hän on työskennellyt  talouspäällikkönä, business controllerina sekä johtanut tilaus- toimitus- ja laatuprosessia. Kuulunut useisiin johto- ja ohjausryhmiin. Sanna osaa avata taloushallinnon eri osa-alueiden, lukujen ja raporttien sisältöä käytännönläheisesti, ymmärrettävästi ja liiketoimintalähtöisesti.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.