Tilinpäätös- ja veropäivä 25.11.2021 | striimi

Aika: 25.11.2021 klo 8:45 - 15:45
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 24.11.2021
Kouluttaja: toimitusjohtaja Aki Kangasharju Elinkeinoelämän Tutkimuslaitoksen kannatusyhdistys r.y., johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää Keskuskauppakamari, kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamari ja veroasiantuntija Jukka Koivumäki Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle taloushallinnosta vastaaville

Ajan tasalla pysyminen on jokaiselle taloushallinnon vastaavalle elintärkeää.

Vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma Tilinpäätös- ja veropäivä tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Tervetuloa mukaan!

Helsingin seudun kauppakamarin vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma kokoaa keskeiset tulossa olevat lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviiksi käytännönläheiseksi päiväksi.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 550€ + alv 24%
Normaalihinta 750€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Avauspuheenvuoro
Veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Vuoden 2022  talousnäkymät
Toimitusjohtaja, KTT Aki Kangasharju, ETLA

10.15 Kahvitauko

Uudistuva verolainsäädäntö
Veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Keskuskauppakamari

Lounas

Yrityksiä ja niiden omistajia koskeva uusi oikeuskäytäntö
Veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Keskuskauppakamari

Kahvitauko

Tilinpäätös 2021
Kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

15.45 Tilaisuuden päätössanat
Veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.