Tilinpäätöksen tulkinta ja tunnuslukuanalyysi | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 16.12.2021 klo 9:15 - 16:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 15.12.2021
Kouluttaja: Toivo Koski, KTT, DI Oy In-Hand Finland Ltd

Helsingin seudun kauppakamarin valmennuksen jälkeen löydät tilinpäätöksestä ja muista taloushallintotiedoista sen olennaisen ja osaat viestittää niistä muille organisaatiossa.

Haluatko oppia ymmärtämään organisaatiosi tai kilpailijasi taloudellisia vahvuuksia ja heikkouksia?

Valmennuksen aikana saat tarvittavat työkalut tilinpäätöksen ja siitä johdettavien tunnuslukujen tulkitsemiseen.

Päivän aikana sisäistät myös, miten taloushallinto voi tukea yrityksen kehittymistä.

Valmennuksen jälkeen:

• Osaat lukea tilinpäätöstä ja hallitset tilinpäätöksen laatimisen perusteet.
  • Osaat laatia tunnuslukuihin perustuvia analyysejä päätöksenteon tueksi.
  • Ymmärrät numeroiden ja liiketoiminnan välisen yhteyden.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa valmennukseen!

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 550€ + alv 24%
Normaalihinta 750€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Tilinpäätöksen tulkinta ja tunnuslukuanalyysi

• Oikea ja riittävä kuva tuloksesta ja taloudellisesta asemasta
  • Tuloslaskelman ja taseen eri erien ymmärtäminen ja tulkinta sekä jaksotuksien vaikutukset tulokseen ja taseeseen
  • Tuloslaskelmasta ja taseesta johdettavat keskeiset tunnusluvut ja niiden tulkinta (kannattavuus, vakavaraisuus ja maksuvalmius)
  • Eri tunnuslukujen heikkoudet ja vahvuudet
  • Oman pääoman riittävyys ja velkaisuusaste omaisuuserin käyvillä arvoilla arvioituna
  • Liitetietojen hyödyntäminen

Tilaisuus päättyy

Tauot:
Kahvit klo 09.15, 10.30 ja 14.15. Lounastauko klo 12.00–12.45

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.