Tietoturva tavaksi -verkkokoulutus

Lisää ostoskoriin


Kenelle tarkoitettu koko henkilöstölle

Tietoturva tavaksi -verkkokoulutuksessa voit oppia tietoturvan tärkeimpiä asioita mukaansatempaavalla tavalla. Saatamme pitää itsestäänselvyytenä, että osaamme tietoturvan pelisäännöt. Tietoturva ei kuitenkaan ole vain palomuurin ja virustorjunnan päivittämistä, vaan pitkälti toimintatapoja ja asenteita arkipäivän tilanteissa. Tiedätkö esimerkiksi, miten yrityksen asioista saa puhua julkisissa ajoneuvoissa tai mitkä ovat yleiset etä- ja matkatyön periaatteet ja vastuut. Opi tärkeät asiat mielenkiintoisella tavalla. Vastailet koulutuksessa kysymyksiin, saat opettavaista palautetta, keräät pisteitä ja pääset etenemisen myötä nitistämään tietoturvaörkkejä.

Tutustut koulutuksessa muun muassa näihin asioihin:

  • Miksi ja miten tietoturva-asioita tulee hoitaa
  • Työhön liittyvien tietojen käsittely
  • Sähköposti, internet ja sosiaalinen media
  • Etätyön tietoturva
  • Toiminta tietoturvaongelman tapahtuessa

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on, että opit ymmärtämään tietoturvan merkityksen sekä tunnistamaan erilaisia tietoturvauhkia. Saat käytännön neuvoja tietoturvalliseen toimintaan omassa työssäsi ja muissa käytännön tilanteissa. Tietoturvakoulutuksessa käsitellään keskeisimmät tietoturvallisuuden perusasiat.

Koulutus on tarkoitettu koko henkilöstölle.

Verkkokurssin tunnukset ovat voimassa 6 kuukautta.

Hinta

Jäsenetuhinta 100 €, hinta 150 €.

Hintaan lisätään alv 24%.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.