Tietosuojavastaavien ajankohtaispäivä | striimi

Aika: 16.9.2021 klo 12:00 - 16:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 15.9.2021
Kouluttaja: SOK:n tietosuojavastaava, KTL Mikko Viemerö (CIPP/E, CIPM, CIPT)
Kenelle Koulutus sopii tietosuojavastaaville tai muille henkilötietojen käsittelyn vastuuhenkilöille niin yrityksissä, julkisella sektorilla kuin kolmannella sektorilla.

Tässä koulutuksessa saat ajankohtaisia vinkkejä tietosuojavastaavan tehtävien hoitamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi mm.:

• ajankohtaista tietosuojassa
  • tietosuojavastaavan tehtävät
  • tietosuojan hallinnointi
  • osoitusvelvollisuus ja dokumentointivelvoitteet
  • DPIA-arviointien tekeminen
  • tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen
  • läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen
  • sopimusvaatimukset ja kv. henkilötietojen siirrot

Asiantuntija:

Asiantuntijana toimii SOK:n tietosuojavastaava, KTL Mikko Viemerö (CIPP/E, CIPM, CIPT), joka on saanut erinomaista palautetta vahvasta osaamisestaan sekä selkeästä esiintymistavastaan.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Jäsenetuhinta 440€ + alv 24%
Normaalihinta 550€ + alv 24%

11.55 Etäosallistujien yhteyden avaus

12.00 Tervetuloa! Tuottaja Arja Kuitunen, Kauppakamarin koulutus

12.05 Tietosuojavastaava Mikko Viemerö, SOK

• ajankohtaista tietosuojassa
  • tietosuojavastaavan tehtävät
  • tietosuojan hallinnointi
  • osoitusvelvollisuus ja dokumentointivelvoitteet
  • DPIA-arviointien tekeminen
  • tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen
  • läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen
  • sopimusvaatimukset ja kv. henkilötietojen siirrot

16.00 Koulutus päättyy

Päivän aikana pidetään kaksi taukoa, noin klo 13.30 – 13.45 sekä noin klo 14.50-15.00.

SOK:n tietosuojavastaava, KTL Mikko Viemerö (CIPP/E, CIPM, CIPT)