WEBINAARI: Tietosuojavastaavan ajankohtaispäivä

Ilmoittaudu viimeistään 26.5.2020
Kouluttaja: Mikko Vieremö, Finnair Oyj
Kenelle Tietosuojavastaavana työskenteleville

Tietosuoja-asetuksen soveltamisesta on saatu ensimmäisiä kokemuksia ja oikeuskäytäntöä. Koulutuksessa käydään läpi tietosuojavastaavan vastuita ja tehtäväkenttää sekä työkaluja ja hyviä käytäntöjä vaatimustenmukaisuuden saavuttamiseksi.

Ilmoittauduthan 20.5. mennessä TÄSTÄ
tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi p. 040 533 8537.

Koulutus järjestetään yhdessä Oulun kauppakamarin kanssa.

Webinaarin ohjeet
Saat ennen tilaisuutta kalenterikutsun, millä osallistua Teams:n kautta pidettävään koulutukseen. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet. Webinaari toteutetaan livenä, voit esittää kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun.

• Tietosuojan peruskäsitteet ja -periaatteet
• Sovellettava lainsäädäntö
• Tietosuojavastaavan tehtävät
• Tietosuojaohjelman operointi
• Osoitusvelvollisuus ja dokumentointi
• Riskilähtöisyys ja DPIA-arviointien tekeminen
• Tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen
• Läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen
• Tietosuoja-asetuksen sopimusvaatimukset ja kansainväliset tiedonsiirrot

Tervetuloa!

Jäsenetuhinta 370 € - hinta 540 €

Hintoihin lisätään alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento ja materiaali.

Muutokset mahdollisia.
Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

8.45 yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
16.00 koulutus päättyy

Mikko Vieremö