Tietosuoja-asetuksen perusteet

Aika: 23.1.2018 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B90
Ilmoittaudu viimeistään 15.1.2018
Kouluttaja: Anne Partanen
Kenelle Organisaation avainhenkilöstö, henkilötietojen käsittelijät

Yleinen tietosuoja-asetus on tullut voimaan 24.5.2016 ja sen soveltaminen alkaa 25.5.2018. Henkilötietojen käsittelyn tulee olla yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista toukokuussa 2018.
Uusi säännöstö koskee kaikkia yrityksiä ja toimijoita EU:ssa

Tällä pääset loistavasti alkuun!
Tietosuoja-asetuksen perusteet tärkeimmistä perusvaatimuksista ja velvoitteista.

Nyt on oikea aika alkaa opetella yhteisiä uusia pelisääntöjä ja miettiä, miten tietosuoja voisi auttaa ja toimia yrityksen liiketoiminnan edistäjänä. Kun yritys on hoitanut oman tietosuojansa hyvin, tukee se parhaimmillaan yrityksen liiketoimintaa ja omalta osaltaan vahvistaa kuluttajien luottamusta.

Sopii esimerkiksi organisaation avainhenkilöstölle ja henkilötietojen käsittelijöille valmistautumisvaiheessa.

Koulutuksen aikana kaikki osallistujat pääsevät harjoittelemaan henkilörekisterien dokumentointia ja opitun avulla voivat työstää oman organisaationsa tietosuoja-asetukseen valmistautumista.

Lue juttu
Uusi tietosuoja-asetus asettaa kuluttajan yksityisyyden keskiöön
Lue Minna Aalto-Setälän blogi:
EU:n tietosuoja-asetus tulee – valmistaudu ajoissa

Hinta

265 / 325

Hinta sisältää kahvituksen, koulutuksen ja koulutusmateriaalit ja lounaan.

Ohjelma

8.45 kahvit
9.00 koulutus
11.00 tauko
12.00 syömään yhdessä

yhteystiedot_anna
Kouluttaja
Opsec Oy:n projektipäällikkö Anne Partasen osaamisalueita ovat tietosuojan lisäksi tiedonhallinta ja tietojärjestelmien kehittäminen. Hänellä on useiden vuosien kokemus erilaisista IT-projekteista ja viime vuosina työ painottunut tiedonhallintaan ja tietosuojaan.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.