Tietosuoja-asetuksen perusteet

Aika: 23.1.2018 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B90
Ilmoittaudu viimeistään 15.1.2018
Kouluttaja: Anne Partanen
Kenelle Organisaation avainhenkilöstö, henkilötietojen käsittelijät

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Yleinen tietosuoja-asetus on tullut voimaan 24.5.2016 ja sen soveltaminen alkaa 25.5.2018. Henkilötietojen käsittelyn tulee olla yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista toukokuussa 2018.
Uusi säännöstö koskee kaikkia yrityksiä ja toimijoita EU:ssa

Tällä pääset loistavasti alkuun!
Tietosuoja-asetuksen perusteet tärkeimmistä perusvaatimuksista ja velvoitteista.

Nyt on oikea aika alkaa opetella yhteisiä uusia pelisääntöjä ja miettiä, miten tietosuoja voisi auttaa ja toimia yrityksen liiketoiminnan edistäjänä. Kun yritys on hoitanut oman tietosuojansa hyvin, tukee se parhaimmillaan yrityksen liiketoimintaa ja omalta osaltaan vahvistaa kuluttajien luottamusta.

Sopii esimerkiksi organisaation avainhenkilöstölle ja henkilötietojen käsittelijöille valmistautumisvaiheessa.

Koulutuksen aikana kaikki osallistujat pääsevät harjoittelemaan henkilörekisterien dokumentointia ja opitun avulla voivat työstää oman organisaationsa tietosuoja-asetukseen valmistautumista.

Lue juttu
Uusi tietosuoja-asetus asettaa kuluttajan yksityisyyden keskiöön
Lue Minna Aalto-Setälän blogi:
EU:n tietosuoja-asetus tulee – valmistaudu ajoissa

Hinta

265 / 325

Hinta sisältää kahvituksen, koulutuksen ja koulutusmateriaalit ja lounaan.

Ohjelma

8.45 kahvit
9.00 koulutus
11.00 tauko
12.00 syömään yhdessä

yhteystiedot_anna
Kouluttaja
Opsec Oy:n projektipäällikkö Anne Partasen osaamisalueita ovat tietosuojan lisäksi tiedonhallinta ja tietojärjestelmien kehittäminen. Hänellä on useiden vuosien kokemus erilaisista IT-projekteista ja viime vuosina työ painottunut tiedonhallintaan ja tietosuojaan.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen