STRIIMI: Teknologian kehitysnäkymät ja tietoturva

Ilmoittaudu

Aika: 31.3.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 26.3.2020
Kouluttaja: Petteri Järvinen Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija, kolumnisti

Uusi vuosikymmen tuo jälleen uusia teknologioita. Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia kehitystrendejä, kuten kryptovaluuttoja, puheentunnistusta sekä mobiilimaailman ja tekoälyn näkymiä. Yleistyvätkö kryptovaluutat arkipäiväisessä maksuliikenteessä? Millainen on tulevaisuuden matkapuhelin? Miten 5G vaikuttaa arjessamme?

Uusien mahdollisuuksien mukana tulee uusia uhkia, joihin on varauduttava niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tasolla. Yritysten ja kansalaisten identiteettivarkaudet, henkilötietojen suojaaminen, kiristysohjelmat, kyberturvallisuus ja Office 365 aiheuttavat päänvaivaa koko 2020-luvun ajan. Miten näihin voi ja pitää varautua?

Lopuksi kuullaan kuva- ja videoterveiset tammikuussa 2020 Las Vegasissa järjestettäviltä teknologiamessuilta.

Digitalisaatio, robotiikka ja sähköinen raha vaikuttavat jokaisen yrityksen tulevaisuuteen. Siksi on tärkeää tietää, mihin suuntaan kehitys on menossa ja millaista osaamista jatkossa vaaditaan. Tietoturvasta on tullut liiketoiminnan edellytys. Jos turva pettää, vahinkoja voi olla vaikea korjata. Näistä asioista kenelläkään ei ole varaa olla tietämätön.

Petteri Järvinen on pidetty, arvostettu puhuja ja tietokirjailija. Hänellä on erinomainen tapa kertoa uusista teknologioista käytännönläheisesti.

Sisältö:

Teknologian kehitysnäkymät ja tietoturva

  • mitä 2020-luvulla tapahtuu teknologiassa?
  • kryptovaluutat, mobiilitekniikka ja tekoäly murroksessa
  • tietoturvan ajankohtaisia uhkia ja keinoja niihin varautumiseen
  • omien henkilötietojen suojaaminen ja tietosuojan tilanne Suomessa
  • Las Vegasin teknologiamessujen satoa kuvin ja videoin

Voit osallistua näppärästä omalta koneeltasi etänä tai osallistua paikan päälle Helsingin seudun kauppakamarilla.
Paikka: kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

STRIIMIN OHJEET

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Sisältö

9.00 Teknologian kehitysnäkymät ja tietoturva

– mitä 2020-luvulla tapahtuu teknologiassa?
– kryptovaluutat, mobiilitekniikka ja tekoäly murroksessa

10.15 tauko

– tietoturvan ajankohtaisia uhkia ja keinoja niihin varautumiseen
– omien henkilötietojen suojaaminen ja tietosuojan tilanne Suomessa
– Las Vegasin teknologiamessujen satoa kuvin ja videoin

12.00 Tilaisuus päättyy

Hinta

Jäsenetuhinta 350,00 € (+alv 24 %, 84,00 €)
Hinta 450,00 € (+alv 24 %, 108,00 €)

Hintaan sisältyy striimin ohella sähköinen koulutusmateriaali.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija, kolumnisti Petteri Järvinen Oy

Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija, kolumnisti Petteri Järvinen Oy

Petteri Järvinen toimii tietokirjailijana, tietotekniikka-asiantuntijana ja kolumnistina. Hän on pitänyt yli 1 100 koulutus- ja puhetilaisuutta ja kirjoittanut vuodesta 1986 lähtien yli 1 200 artikkelia ja muuta kirjoitusta sekä yli kolmekymmentä kirjaa. Ennen omaa koulutus- ja konsultointiyritystään Petteri on työskennellyt Topdatassa, Davassa, Nokia Datalla, R. Linturi Oy:llä ja Saunalahti/Jippii Groupissa. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta.

Asiantuntijana myös seuraavissa:

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.