Tehokoulutus: Whistleblowing, osat 1-3, 14.10. – 15.12.2021 | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 14.10.2021 klo 9:00
Paikka: Omalta koneelta

Whistleblowing osat  1–3. Tehokas Whistleblowing-koulutussarja sisältää kolme erillistä koulutusta. Voit valita Sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen tai ilmoittautua tällä sivulla edullisemmin koko koulutussarjaan.

Koulutuspäivät ja aiheet alla (klikkaamalla ao. riviä pääset ilmoittautumaan yksittäiseen koulutukseen).

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Näiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tule kuulemaan, millaisia vaatimuksia on tulossa!

Tehokoulutuksissa perehdyt whistleblowing-ilmoitusten käsittelyprosessin vaiheisiin, johdon vastuukysymyksiin sekä direktiivin sisältöön. Saat myös vinkkejä whistleblowing-kanavan perustamiseen tai hankintaan liittyen.

Tehokas Whistleblowing sarja sisältää kolme erillistä koulutusta. Voit ilmoittautua edullisesti koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 560€ + alv 24%
Normaalihinta 790€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

1 osa 14.10.2021

• 9.00 Väärinkäytösten hallintamalli, Managing Director Miikka Karimo EXSE Oy
  • 11.00 Tilaisuus päättyy

2 osa 23.11.2021

• 9.00 Johdon vastuukysymykset, Perustajaosakas Tytti Saarinen Tvenda Oy
  • 10.30 Tilaisuus päättyy

3 osa 15.12.2021

• 8.50 Etäyhteyden avaaminen
  • 9.00 Direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset, Johtava asiantuntija Ville Kajala Keskuskauppakamari
  • 10.15 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.