Tehokoulutus: Verkkokaupan arvonlisäverotuksen uudistus voimaan 1.7.2021 | striimi

Aika: 7.5.2021 klo 8:45 - 10:30
Ilmoittaudu viimeistään 5.5.2021
Kouluttaja: Joonas Paavolainen Tax Manager KPMG OY
Kenelle Kansainvälistä verkkokauppaa pyörittäville

Tavaroiden kansainvälistä verkkokauppaa koskeviin arvonlisäverosäännöksiin on tulossa merkittäviä muutoksia.

Sähköisten palvelujen erityisjärjestelmä laajenee muiden palvelujen myyntiin sekä EU:n sisäiseen ja EU:n ulkopuolisten maiden kanssa käytävään tavaroiden verkkokauppaan

Verkkokaupan arvonlisäverotuksen uudistaminen (ns. alv-paketti) tulee voimaan heinäkuussa.
Yritysten on syytä siten ennalta riittävästi sekä aikaa että taloudellisia resursseja uudistusten sisäistämiseen ja implementoimiseen
Mitä nämä muutokset tarkoittavat yrityksille?

Tervetuloa kuuntelemaan mitä uudistus tarkoittaa ja miten siihen pitää varautua!

Ilmoittauduthan 5.5. 10 mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Lisätiedot
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä p. 0400 568 900, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi

Verkkokaupan arvonlisäverotuksen uudistus voimaan 1.7.2021.

Tavaroiden etämyynnin uudet säännöt

• Suomalaisen myyjän uudet velvoitteet
  • Myynnit omasta verkkokaupasta
  • Myynnit verkkoalustan kautta

Tavaroiden etämyynti EU:n ulkopuolelta

• Vähäarvoisten maahantuontien vapautuksen päättyminen
  • Verovelvollisuus EU:n ulkopuolelta tehdystä etämyynnistä

ALV-raportoinnin uudistus – One Stop Shop (OSS)

• Maakohtaisesta rekisteröinnistä ja raportoinnista yksinkertaistettuun menettelyyn
  • Raportointivelvoitteet OSS
  • ERP-järjestelmissä huomioitava

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 200,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 300,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 Yhteyden avaus
09.00 Koulutus alkaa
10.30 Tilaisuus päättyy

Joonas Paavolainen Tax Manager KPMG OY

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.